Publicat 31 Ian 2020 | Reactualizat 01 Mar 2020 | Expiră 02 Mar 2020

Receptioner Tinichigerie - Vopsitorie Volvo

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Absolvent al unei facultati cu profil tehnic (Autovehicule Rutiere – reprezinta un avantaj);
Experienta in colaborarea cu societatile de asigurari;
Minim doi ani experienta pe o pozitie similara;
Cunostinte temeinice privitoare la functionarea unui autoturism si ale componentelor acestuia.
Este capabil/a sa consolideze atasamentului clientilor fata de companie si sa promoveze imaginea marcii, prin profesionalismul sau si prin respectarea angajamentelor sale.
Este capabil/a de a gestiona comunicarea verbala/ virtuala pentru a transmite cat mai convingator mesajele catre parteneri.
Demonstreaza abilitatea de a influenta relatiile de parteneriat, identificand obiective si interese comune si modalitati reciproc avantajoase de a le atinge.
Demonstreaza bune abilitati tactice, fiind capabil sa conceapa si sa implementeze planuri de actiune complexe la nivel de post.
Promoveaza interesele echipei in relatiile interdepartamentale si in afara organizatiei.
Este un promotor asiduu al valorilor de echipa in cadrul departamentului.
Permis de conducere categoria B ;
Cunostinte de limba engleza si operare PC;
Capacitatea de adaptare la diferite forme de climat organizational .

Descrierea jobului

Indeplineste si isi asuma rolul de “Personal Service Advisor” in relatia cu clientii aflati in portofoliul propriu urmarind obiectivul organizational de “Customer Satisfaction no.1”;
Actioneaza in permanenta in spiritul procedurii si regulilor de customer care si customer satisfaction;
Responsabil pentru realizarea obiectivelor comerciale asumate;
Adopta o tinuta si o pozitie adecvata, transmite incredere si profesionalism, asculta activ clientul si actioneaza cu empatie;
Efectueaza programarile in service urmarind pasii detaliati in instructiunile specifice de programare;
Reconfirma zilnic programarile in sevice pentru ziua urmatoare;
Planifica receptia masinii si intalnirea cu clientul urmarind disponibilitatea pieselor, verificarea solicitarilor clientului si respectarea orei planificate pentru receptie;
Raspunde de mentinerea unei relatii permanenta cu clientul pe tot parcursul procesul de reparatie auto: verifica stadiul de reparatie, comunica stadiul de reparatie, confirma/propune lucrari suplimentare clientului, comunica costuri estimate si timpi de executie, promoveaza serviciile si produsele companiei;
Intocmeste devize in programele specific (Audatex).

Descrierea companiei

Primus Auto este unicul dealer Volvo in Bucuresti, cu o experienta de peste 10 ani. Aici puteti gasi o echipa de vanzari profesionista, care va va ajuta sa alegeti si sa configurati masina pe care o doriti, si un service la standardele internationale pe care le presupune marca Volvo.
Volvo reprezinta in lumea business-ului contemporan echilibrul perfect dintre o cultura corporatista moderna si traditia unor valori fundamentale: siguranta, calitate şi grija pentru mediul inconjurator. Brandul Volvo a implinit peste 95 de ani de traditie a acestor valori si a principiilor bazate pe respect, responsabilitate si incredere, verificabile la proba timpului.

Expirat
Receptioner Tinichigerie - Vopsitorie Volvo  -  S.C. PRIMUS AUTO SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close