Receptioner Medical (m/f)

Oraș de lucru
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Descrierea jobului

CERINTE SI RESPONSABILITATI:
-responsabil de primirea pacientilor, oferirea de informatii specifice, prelucrarea datelor si comunicarea cu medici/pacienti.

CANDIDATUL IDEAL:
Entuziast,ambitios si consecvent ce isi doreste sa faca parte intr-un colectiv dinamic si sa evolueze continuu in cariera / job-ul in care activeaza.

MEDIUL DE LUCRU:
Companie tanara si dinamica, in expansiune si in cautare de a oferi cele mai bune servicii.

Descrierea companiei

Centrul de medicină dentară DentalAlex a fost înființat în anul 2000, cu scopul de a oferi servicii medicale stomatologice de cea mai bună calitate. Investind în permanență în cunoștințele personalului și în tehnologia medicală de ultimă generație, DentalAlex reușește de mai bine de un deceniu să răspundă tuturor necesităților dumneavoastră, atât în cazul serviciilor stomatologice complexe pentru adulți sau copii, cât și în cazul serviciilor de radio-imagistică si tomografie 3D. Prin deosebita atenție, prin seriozitate și prin profesionalism, echipa DentalAlexoferă pacienților calitate, siguranță, încredere și relaxare, fiecare pacient fiind preluat întotdeauna de către cei mai buni specialiști în chirurgie, implantologie, protetică, ortodonție, parodontologie, endodonție și terapie dentară. Pentru a obține cele mai bune rezultate la finalul fiecărui tratament stomatologic, se elaborează fiecărui pacient un plan de tratament individual în conformitate cu necesitățile sale și în urma expertizelor medicale realizate de către specialiștiiDentalAlex. Oferim servicii de calitate, promptitudine și dedicare, prin perfecționarea și pregatirea continuă a personalului, prin investiții în aparatură de ultimă generație și prin organizare managerială conform ISO 9001, doar pentru a răspunde tuturor cerințelor și necesităților dumneavoastră! Pacienții noștri sunt mereu în centrul atenției noastre!
Publicat 4 oct. 2021 Expiră 3 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos