RECEPTIONER HOTEL (TURA DE NOAPTE) + CONTABIL

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu 2500 - 3000 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Echipa Front Office si Contabilitate Hotel Pullman cauta persoane responsabile, energice, sociabile, oneste, mereu preocupate de calitate, organizate, disponibile, cu spirit de echipa si initiativa.
Sunt necesare: minim studii medii finalizate (diploma BAC) pentru Receptioner, respectiv studii superioare pentru Contabil, experienta similara in companii internationale; cunostinte de limba engleza; o alta limba straina reprezinta un avantaj.

Descrierea jobului

Is responsible for the Pullman promise of proximity and sociability.
Welcomes, provides updates and information for guest and visitors.
Check-in and check-out procedures.
Recommends the hotel's range of services on offer.
Other responsibilities available on interview.

Pentru Contabilitate detaliile vor fi oferite la interviu, daca veti fi selectat.

Descrierea companiei

Hotel categoria 4 stele, marca a Grupului hotelier francez Accor, lider mondial in industria turismului si a serviciilor, cu 205 camere, 2 restaurante, 1 bar si 1 coffee shop, va propune sa va alaturati unei echipe tinere, dinamice, dedicata serviciului fata de client.
Va oferim salariu plus beneficii atractive, conform contractului colectiv de munca (bonus de Paste, bonus de Craciun, decont transport in comun, tichete de masa), formare profesionala pe parcursul activitatii, servicii medicale gratuite in cadrul hotelului, o evolutie a carierei in cadrul hotelului Pullman Bucuresti, Accor Romania si Accor International, un climat social agreabil si conditii bune de munca.
Publicat 3 Aug. 2022 Expiră 2 Sept. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.