Publicat 30 Mar 2019 | Expiră 30 Apr 2019

RECEPTIONER HOTEL si BELL-BOY (PORTAR) HOTEL

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Echipa Front Office Hotel Pullman cauta persoane responsabile, energice, sociabile, oneste, mereu preocupate de calitate, organizate, disponibile, cu spirit de echipa si initiativa.
Sunt necesare: minim studii medii finalizate (diploma BAC), experienta similara in companii internationale; cunostinte de limba engleza; o alta limba straina reprezinta un avantaj.
Calificare/diploma de receptioner hotel este ideala si reprezinta un avantaj.

Descrierea jobului

Is responsible for the Pullman promise of proximity and sociability.
Welcomes, provides updates and information for guest and visitors.
Check-in and check-out procedures.
Recommends the hotel's range of services on offer.
Other responsibilities available on interview.

Descrierea companiei

Hotel 4*, marca a Grupului francez Accor, lider mondial in industria turismului si a serviciilor, cu 205 camere, 2 restaurante si bar, va propune sa va alaturati unei echipe tinere, dinamice, dedicata serviciului fata de client.
Va oferim salariu si beneficii atractive, in functie de experienta si profilul candidatului, formare profesionala pe parcursul activitatii, servicii medicale gratuite in cadrul hotelului, o evolutie a carierei in cadrul hotelului Pullman Bucuresti, Accor Romania si Accor International, un climat social agreabil si conditii bune de munca.

Expirat
RECEPTIONER HOTEL si BELL-BOY (PORTAR) HOTEL  -  WTCB - HOTEL PULLMAN

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close