Receptie

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Studii
Salariu 3000 - 4000 RON
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cerințe:
Experiența pe un post similar este un plus; Cunoștințe de bază în social media și o bună abilitate de a utiliza calculatorul, precum și cunoștințe de bază în MS Office, excel Abilități de comunicare și relaționare, orientare către oameni – o persoană sociabilă cu o atitudine prietenoasă; Abilități organizatorice bune; Inițiativă și mentalitate orientată spre soluționarea de probleme; Atenție la detalii, eficiență, o atitudine responsabilă și asumată, dorință de învățare.


Descrierea jobului

The artisans își mărește echipa de profesioniști cu pasiune pentru frumusețea sustenabilă.
Căutăm o persoană organizată care să preia responsabilitățile de la recepție, reprezentând cu succes imaginea premium a salonului și gestionând relația cu furnizorii și clientele.

Bonus: zonă de lucru centrală (Arcul de Triumf), interacțiune constantă cu pisica noastră Pablo (#ManagerNuMascota), prăjituri de casă și activitate pe social media.

Oferim:
O locație centrală (zona Arcul de Triumf la 10-15’ de metrou), frumos amenajată și cu o atmosferă relaxată; O echipă tânără, dinamică și prietenoasă, precum și un coleg de echipă blănos; Oportunitatea de a învăța despre cum funcționează un salon cu accent mare pe calitate și practici sustenabile; Program de lucru: luni-vineri 10:00-19:00, sambata 9:00-15:00 (optional).
Salarizare atractivă (3000-4000 lei) si posibilitatea de a beneficia de serviciile din salon gratis.

Descrierea companiei


Beauty salon situat in zona centrala pe str. Stolnicului nr. 2, zona Arcul de triumf
Publicat 24 mai 2022 Reactualizat 21 iun. 2022 Expiră 23 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.