Publicat 05 Mar 2021 | Expiră 05 Apr 2021

RECEPTIE SHOWROOM / FRONT DESK OFFICER

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ești comunicativ, creativ, dornic sa inveti, atent la detalii si rapid in activitatile pe care le desfasoari si esti dornic sa asimilezi experiente noi?
Te asteptam in echipa noastra!
Vei face parte dintr-o organizatie in continua expensiune si dintr-o echipa frumoasa, tanara si de succes, cu ajutorul careia vei evolua la nivel profesional si personal.

Candidatul ideal
Pachet office - nivel avansat
Cunostinte de contabilitate primara (ideal experienta minima 1.5 ani)
Limba engleza - nivel conversational.

Descrierea jobului

Asigura interfata cu clientii si colaboratorii
Incaseaza bani de la clienti, cash sau prin POS
Tine evidenta registrului de casa si se asigura de corectitudinea acestuia
Intocmeste avize si tine gestiunea magazinului
Arhiveaza si organizeaza documente

Beneficii:
Mediu de lucru placut
Salariu motivant
Program de lucru: L-V: 10-18;12-20 si 2S/luna: 10-18

Sediu: Baneasa (RATB 301, 304, 780, 783)

Descrierea companiei

ROVERE MOBILI este cunoscuta ca fiind un lider in domeniul amenajarilor interioare, fiind unul dintre cei mai importanţi furnizori de mobilier de lux pe piata din Romania. Aceasta performanta fiind atinsa datorita experientei managementului companiei de peste 20 ani in domeniul importului de mobilier din Italia. Odata cu aparitia sa pe piata in decembrie 2002 ROVERE MOBILI s-a impus prin profesionalism, calitate si inovatie aducand un nou concept in domeniu prin urmarirea liniilor de trend internationale si a ultimelor tendinte atat in domeniul mobilierului si al decoratiunilor cat si la nivel de curente artistice contemporane. Astfel, dincolo de activitatea comerciala de vanzare a produselor de mobilier, compania a dezvoltat o infrastructura moderna cuprinzand departamente de: proiectare, logistica, marketing, contabilitate, livrari si montaj, administrativ, toate subordonate aceluiasi scop – oferirea unor servicii profesionale, de elita. Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul companiei www.roveremobili.it

Expirat
RECEPTIE SHOWROOM / FRONT DESK OFFICER  -  ROVERE MOBILI

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close