Publicat 02 Aug 2020 | Expiră 02 Sep 2020

Receptie service utillaje/Vanzari piese de schimb

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-Candidatul trebuie sa aiba cunostinte de limba engleza pentru dialog si citere fise tehnice, o FOARTE BUNA CAPACITATE DE COMUNICARE TELEONICA, cunostinte tehnice pentru o diagnoza preliminara a problemelor semnalate, SPIRIT DE LUCRU in echipa, buna coordonare a activitatii zilnice, calitate umana.

Descrierea jobului

Se oferta: posibitatea de lucru intr-o echipa in dezvoltare
Salariu motivant flexibil in fuctie de rezultate si implicare
Materiale pentru dezvoltarea profesionala
Vizite la fabricile ale caror produse le reprezentam in Romania
Masina de serviciiu+Laptop+telefon firma

Descrierea companiei

Utirom Invest SRL este distribuitor al Hitachi Construction Machinery (Europe) NV (HCME) pentru clientii sai din Romania. Utirom Invest SRL este dotat cu 4000 mp de spatii pentru depozite, service si birouri. Compania va distribui o gama larga de echipamente Hitachi, inclusiv excavatoare gama Zaxis-5 si -6 (mini, medii si de mare capacitate), incarcatoare pe pneuri ZW-5 si -6, basculante cu sasiu rigid si macarale Hitachi-Sumitomo.

Strategia companiei Utirom Invest SRL pentru piata din Romania este aceea de a oferi servicii first-class pentru partea de after-sales service precum si vanzari consultative.

Expirat
Receptie service utillaje/Vanzari piese de schimb  -  SC Utirom Invest SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close