REAL ESTATE SALES ADVISOR | CONSULTANT VÂNZĂRI

ESTATE HUB - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Suntem în căutare de un nou coleg/ă entuziast/ă și dornic/ă să abordeze domeniul imobiliar dintr-o altă perspectivă.
Dacă vrei să lucrezi într-o companie care privește piață imobiliara dintr-o perspectivă 360, să te dezvolți pe plan personal și profesional într-o echipa dedicata succesului pe termen lung și să dezvoltam împreună un mod de lucru cinstit și onest, atât față de noi, cât și fata de clienții noștri, echipa Estate Hub iți oferă tot sprijinul de care ai nevoie: un mediu de lucru plăcut, infrastructura necesară și cunostiințele acumulate de noi până în prezent.

Din partea ta ne-am dori următoarele calități:
 • Să ai un caracter onest;
 • Să te ghidezi după un set de valori pe care să le respecți;
 • Să te respecți în primul rand pe tine și mai apoi clienții și colegii;
 • Să fii pregătit să faci parte dintr-o echipa cu obiective comune;
 • Să fii optimist și perseverent;
 • Să ai inițiativă;
 • Să ai propriile păreri și opinii, dar să le asculți și pe ale noastre;
 • Să iei decizii , dar să te consulți și cu noi;
 • Să vrei să te dezvolți alaturi de noi;
 • Să ai experiență în domeniu( dar să bifezi obiectivele de mai sus);
 • Să nu ai experiență în domeniu( dar să vrei să o obții alaturi de noi).

Descrierea jobului

Responsabilități:
 • Vei prezenta direct către clienți proiectele imobiliare din portofoliul companiei.( Fiecare advisor din cadrul companiei noastre va administra maxim unul sau 2 proiecte simultan);
 • O să ții legătura cu toți potențialii clienți și le vei oferi informații despre proiectele din portofoliul propriu, o sa participi la întâlniri cu potențialii clienți și o sa le oferi toate detaliile solicitate de aceștia;
 • Vei realiza integral procesul de vânzare de proprietăți imobiliare ( stabilire de întâlniri, prezentări directe către clienți a proprietăților disponibile, trimiterea de oferte de preț, prezentarea proprietăților către clienți);
 • Vei transmite potențialilor clienți oferta de achiziție, condițiile de achiziție și detaliile necesare semnării contractelor ( vom fi alaturi de tine la fiecare pas);
 • O sa monitorizezi în permanență evoluția pieței imobiliare și o sa informezi echipa asupra proiectelor similare cu cele din portofoliu;
 • Vei identifica și asculta nevoile clienților și le vei comunica echipei pentru a putea fi implementate ulterior;
 • Vei administra, dezvolta și menține baza de date a clienților pentru proiectele din portofoliul alocat.
Beneficii:
 • Vei avea un pachet salarial format dintr-o bază fixă și una variabilă bazat pe performanțe
 • Vei avea telefon și laptop de serviciu
 • Vei avea un mediu de lucru plăcut, o echipa deschisă care pune valoare pe calitatea serviciilor oferite către clienți și care te va susține la fiecare pas
 • Vei avea ocazia să lucrezi într-un domeniu dinamic și vei intermedia cele mai importante achiziții din viața clienților noștri ( casa pe care și-o doresc)
 • Vei interacționa cu specialiști din diferite domenii ( arhitectura, design interior, marketing, branding, etc) și vei avea acces la proiecte inovatoare.
Daca crezi că vrei sa ne cunoști așteptăm aplicația ta aici.

Descrierea companiei

Cu o experiență vastă în furnizarea de servicii pentru dezvoltatori imobiliari, echipa Estate Hub realizează planuri de marketing și vânzări, adaptând nevoile clientilor nostri la cerințele pieței. Pentru că lucrăm constant alături de companii locale și internaționale pentru a dezvolta campanii de marketing și PR, inclusiv BTL, ATL și digital, putem garanta elaborarea unor strategii de promovare la costuri optime, cu cea mai bună eficiență de impact. Astfel, acționam pentru dezvoltatori asemenea unui departament intern de Marketing, PR și Vânzări, aducând ca beneficii directe reducerea costurilor și optimizarea proceselor.

Relationand indeaproape cu dezvoltatorii imobiliari locali si avand un portofoliu integrat de oferte imobiliare sau potentiali cumparatori suntem in masura sa oferim si clientilor nostri, persoane fizice, servicii complete de consultanta imobiliara, personalizate si adaptate fiecarui tip de client in parte.

Consideram ca un parteneriat continuu bazat pe încredere reciproca și profesionalism este in măsura sa asigure succesul in identificarea soluțiilor optime pentru fiecare proiect în parte.

Cunoașterea in detaliu a specificului clienților noștri este esențiala pentru noi. În acest fel identificam soluții complete, eficiente in interesul particular al fiecăruia proiect.

Credem in transparenta in procesul decizional al identificării soluției optime pentru fiecare proiect in parte, precum si in estimarea realista asupra costurilor pe care aceasta le implica. Implicarea partenerilor oferă promptitudine decizionala si eficienta in stabilirea si implementarea strategiei.

Colaborarea îndeaproape presupune informarea si consultarea constanta a clienților noștri cu privire la dorințele si necesitățile acestora precum si cu privire la strategia propusa si rezultatele obținute.

Calificativele cheie :

Cunoaștere detaliată a sectorului real estate. Membrii echipei noastre au o expunere semnificativă și specializată în sectorul imobiliar. Într-o piață dificilă și în continuă evoluție, avem reputația de a fi oferit sfaturi practice, bazate pe o bună cunoaștere în detaliu a aspectelor legate de identificarea soluțiilor optime de realizare si implementare a strategiei de vânzări.

Comunicarea permanentă, eficientă si directă la nivel de partener. Suntem receptivi, prompți si eficienți in oferirea suportului necesar prin comunicare directă și permanentă cu unul dintre partenerii de proiect al societății noastre care deține experiență solida in domeniu.

Relaționare excelenta cu actorii semnificativi din piață. Prin abordarea cu profesionalism si seriozitate in proiecte anterioare am construit o relație solida cu mulți jucători importanți de pe piață atât investitori cat si contractanți și autorități publice din sectorul imobiliar.

Stabilirea de strategii personalizate. Echipa noastră identifica si valorifica strategii orientate strict către interesul fiecărui client, astfel încât asistenta acordată va reprezenta o soluție personalizată, bazată pe cele mai bune practici internaționale și locale.

Nu suntem doar o agenție imobiliară. Suntem partenerul clientilor nostri în realizarea obiectivelor imobiliare solicitate, de la stabilirea contextului de piață și targetarea potențialilor clienți sau cumparatori, stabilirea strategiei de promovare și de vânzare/inchiriere și până la semnarea contractelor finale.

Din portofoliul nostru : Colina Noua, The Nest, Decebal8, Nordum Residence, Urbano57, Olivo Apartments, Leaf Apartments, Dunarii Park, Mioritza Baciu Apartments , 2Villas.

Publicat 28 sept. 2021 Expiră 28 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos