Publicat 08 Ian 2019 | Reactualizat 09 Ian 2019 | Expiră 08 Feb 2019

Real Estate Consultant

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Suntem o echipa de oameni tineri, pasionati de real estate, ambitiosi, condusi de un spirit competitiv, dar si de colegialitate.
Noi suntem invingatori si munca depusa pentru un comision (salariu nelimitat) nu ne sperie, ci din contra, ne ambitioneaza.
Echipa noastra isi doreste sa aiba alaturi persoane:
- sociabile,
- cu o buna capacitate de comunicare (limba engleza este un plus),
- capabile sa relationeze cu clientii si sa isi gestioneze timpul in mod eficient,
- dornice sa se afirme,
- cu o prezenta fizica agreabila si tinuta de afaceri,
- punctuale,
- dornice sa invete,
- dornice sa se afirme,
- cu putere de convingere si negociere,
- cu atitudine pozitiva.
Daca iti doresti sa progresezi, sa te implici, sa vii cu idei noi, sa lucrezi intr-o echipa dinamica si ai toate calitatile mentionate, fa-ti vocea auzita in echipa noastra.

Descrierea jobului

Ce face un real estate consultant ?
- prospecteaza piata imobiliara,
- identifica potentialii clienti,
- selecteaza proprietatile care corespund cerintelor clientilor,
- are disponibilitate pentru deplasari si activitate de teren,
- elaboreaza, prezinta si promoveaza ofertele pentru potentialii clienti,
- evalueaza proprietatile imobiliare,
- intermediaza tranzactiile imobiliare,
- negocieza contractele,
- completeaza si actualizeaza baza de date a agentiei,
- are disponibilitatea si capacitatea de a aborda situatii necunoscute si de a mentine interesul clientilor.

Beneficii/ Ce iti putem oferi noi?
Incurajam dezvoltarea personala si profesionala a fiecarui membru al echipei noastre oferindu-i posibilitatea avansarii in cadrul companiei.
Punem la dispozitia viitorilor nostri colegi sediul nostru, situat in zona centrala a Bucurestiului, cu dotari moderne, tot confortul si toata logistica necesara (telefon de serviciu, laptop, acces la o baza de data cu anunturi online, vizibilitatea ofertelor pe site-ul propriu, dar si pe alte portaluri imobiliare). De asemnea, garantam un mediu de lucru placut, intr-un colectiv unit, comisioane substantiale in functie de realizari, program flexibil, o pregatire temeinica si o instruire permanenta a agentilor companiei.
In cadrul echipei noastre performanta este recunoscuta si apreciata corespunzator!

Descrierea companiei

Catoma Property Invest a fost fondată de 2 parteneri cu o largă experință în domeniul imobiliar si juridic, care împreună cu echipa de brokeri imobiliari, sunt ceea ce un client prudent caută: un partener de încredere în tranzacțiile imobiliare.

Catoma Property Invest pune la dispozitia clientilor servicii profesioniste în domeniul imobiliar, de la consultanță și evaluarea proprietății până la asistență juridică și informarea corespunzatoare a clientului.

Echipa noastra pune accent pe identificarea nevoilor si dorintelor clientilor, ulterior propunand oferte clare și soluții concrete. Incercam sa creem o relație profesională care are la bază încrederea, întrucât este important să fie cunoscut potențialul de achiziție al clientului, motivarea și calificarea acestuia de a cumpăra sau închiria un imobil.

Experienta echipei noastre are la baza o formare profesionala continua care izvoraste din dorinta de a intelege cat mai bine nevoile pietei imobiliare si de a veni in intampinarea clientilor cu solutii personalizate.

Pentru a realiza o tranzacție imobiliară profitabilă pentru ambele parti, la un preț corect, consultanții noștri imobiliari, te vor ajuta cu o evaluare profesionistă și respectiv cu o expunere reala a situatiei.

Catoma Property Invest sustine educarea pietei imobiliare, printr-un mod de lucru profesionist, prin urmare suntem un jucator activ care sustine reprezentarea exclusiva oferind argumente solide care vor avea ca finalitate rezultatul dorit intr-un timp scurt.

Mai multe detalii pe: http://www.catoma.ro/

Expirat
Real Estate Consultant  -  CATOMA PROPERTY INVEST

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close