Quality Assurance Engineer - Belgium

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

 • Desirable at least 1-3 years of experience in similar positions and functions in the area of Quality and related, ideally in automotive companies;
 • Technical studies (Quality, Engineering, other related);
 • Good English language skills (spoken and written);
 • Courses and/or training in quality;
 • Good knowledge of IATF, VDA 6.3 CoP, customer requirements, FMEA, PPAP, MSA, SPC, APQP Core Tools.

Descrierea jobului

​Tasks:
 • Establish and maintain a powerful relationship with the Customers of the plant as well as manufacturing, to assure good quality of parts for the customer;
 • Manage complaints from the customer and secure their effectiveness in the plant;
 • First contact for production and support if needed to evaluate parts;
 • Follow up the internal losses and establish robust actions to reduce them;
 • Perform Process Audits on the shop floor with the focus on the last issues faced implementation;
 • Establish, maintain, and develop further a robust and sustainable Control plan;
 • Provide input from customer concerns and findings on the shop floor to the Best practice and Lesson learned teams.
We offer:
 • Support and relocation package;
 • Contract of indefinite duration.
Location: Gent, Belgium

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala.

Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305. Gi Group are o prezenta în peste 57 de tari din Europa, America, Asia și Africa și este capabil sa servească tot felul de clienți.

Compania are cunoștințe și expertiza puternice în nevoile globale de personal multinational și a implementat soluții (de exemplu, servicii gestionate de site, furnizor principal, centru de evaluare), divizii specializate și echipe dedicate locale și internaționale. Gi Group își propune sa contribuie prin serviciile sale, ca jucător cheie la evolutia pietei si sa sublinieze valearea personala și sociala a muncii. Prin urmare, activitatea fiecarei companii individuale din grup se bazează pe un set de valori în concordanta cu abordarea Gi Group fata de piața muncii și societatea civila în care își desfășoară activitatea. Compania crede în colaborare, pasiune, durabilitate și responsabilitate.

Gi Group se mandreste cu o echipa unita, pasionata de munca pe care o face și dornica sa învețe permanent. Oamenii Gi Group sunt mandri de ceea ce fac și cred cu tarie ca munca lor ar trebui să fie desfasurata întotdeauna în măsura posibilităților lor de a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.

Gaseste-ti locul de munca în întreaga lume Gi Group!

Publicat 27 oct. 2021 Expiră 26 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos