Purchasing Analyst - Promotii Food (f/m)

Sediul Central - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Profilul tău
 • Ai studii superioare finalizate
 • Cunoști limba Engleză obligatoriu la nivel fluent; limba Germană constituie un avantaj
 • Ai experiență de lucru pe un rol similar
 • Deții permis de conducere categoria B
 • Stăpânești foarte bine pachetul Microsoft Office, în special Microsoft Excel
 • Ești o persoană responsabilă, ai gândire analitică și o bună atenție la detalii
 • Îți place să lucrezi în echipă, dar poți să lucrezi cu ușurință și independent, pentru a-ți atinge obiectivele

Descrierea jobului

Sumar

Împreună suntem Lidl, angajator de top atât în România cât și în Europa pentru al cincilea an consecutiv și te așteptăm în echipa noastră pentru a face primul pas în cariera ta alături de noi!

Rolul tău
 • Planificarea reducerilor săptămânale de preț și a promoțiilor de tip In-Out din cadrul săptămânilor tematice Lidl
 • Stabilirea cantităților și a prețurilor de vânzare pentru articolele care urmează să fie incluse în promoțiile săptămânale
 • Identificarea și selectarea celor mai potrivite canale de comunicare a articolelor promoționale (revistă, TV, radio, online etc.)
 • Gestionarea relației cu furnizorii naționali și internaționali în vederea asigurării implementării promoțiilor
 • Monitorizarea continuă a competiției
 • Întocmirea rapoartelor de vânzâri
Oferta noastră

Îți pregătim un plan de școlarizare personalizat. Pentru că ne recompensăm pe măsură angajații, îți oferim un salariu motivant cu majorări salariale garantate anual, tichete de masă și tichete cadou oferite cu diferite ocazii. Pentru că sănătatea angajaților este foarte importantă pentru noi, vei avea asigurare medicală privată și asigurare de accidente, împreună cu pachete avantajoase de asigurare medicală pentru membrii familiei. Totodată, în funcție de vechimea în Lidl vei primi zile de concediu în plus.

Hai în echipa noastră! Intră pe cariere.lidl.ro și completează formularul online de candidatură (trebuie să atașezi CV-ul tău în format Word sau PDF).

*Candidaturile incompatibile nu pot fi luate în considerare pentru următoarea etapă a procesului de recrutare. Lidl Discount SRL

Descrierea companiei

Suntem prezenți pe piața din România din 2011, timp în care am crescut ambițios și sustenabil, oferind produse de calitate cumpărătorilor, respect partenerilor, proiecte și investiții comunităților și mediului și un loc ideal de muncă angajaților noștri. În prezent avem peste 270 de magazine, 5 centre logistice și peste 8000 de angajați în toată țara și am fost desemnați Angajator de Top atât în România cât și în Europa pentru al patrulea an consecutiv.
Fie că angajații noștri lucrează în sediul central, în centrele logistice sau în magazine, cu toții se dedică acelorași valori și motivației de a face compania Lidl în fiecare zi tot mai bună. Noi le oferim șansa să își construiască o carieră de succes, iar pentru aceasta investim resurse considerabile pentru formarea și dezvoltarea lor pe toate planurile. Doar împreună facem posibilă #BucuriaLidl zi de zi!

Publicat 24 sept. 2021 Reactualizat 15 oct. 2021 Expiră 24 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos