Publicat 28 Nov 2019 | Reactualizat 26 Dec 2019 | Expiră 29 Dec 2019

Purchasing Analyst (f/m)

6 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii superioare în domeniul economic
- Cunoștințe avansate de limba engleză sau germană
- Bune cunoștințe de operare PC (Word, Excel)
- Flexibilitate, fire organizată și atitudine proactivă

Descrierea jobului

- Gestionezi baza de date cu furnizori și articole în sistemul SAP
- Întocmești și îndosariezi documente comerciale
- Realizezi rapoarte și analize comerciale
- Studiezi piața și înțelegi nevoile specifice ale consumatorilor
- Comunici cu magazinele și centrele logistice

Beneficiile tale

Crearea unui mediu de lucru plăcut și motivant pentru colegi este una dintre prioritățile noastre. Pe lângă tichete de masă, asigurări voluntare de sănătate, Kaufland oferă și beneficii ce țin de echilibrul între viața personală și cea profesională.

Descrierea companiei

Suntem o companie internațională din industria de retail, care pune accent pe performanță, dinamism și corectitudine. Împreună formăm o echipă puternică, în care fiecare angajat contribuie la succesul nostru. Locul tău e la Kaufland!

Mai multe distincții oferite de institute specializate susțin afirmația că suntem un angajator atractiv și admirat pe piața forței de muncă. Încă din anul 2014, Kaufland România se regăsește în topul celor mai doriți angajatori la nivel național, acest statut fiind oferit în urma rezultatului studiului „European Graduate Barometer” organizat de Institutul Trendence, ce evidențiază percepția pe care candidații o au față de brandul de angajator.

Anul 2019 a venit cu o altă veste bună!

Kaufland România, lider pe piața de retail, obține pentru al patrulea an consecutiv certificarea „Angajator de Top” în România și, pentru prima dată, titlul de „Angajator de Top” în Europa, printr-o certificare internațională acordată de organizația independentă Top Employers Institute din Olanda.

Aceste certificări reprezintă o recunoaștere a angajamentului companiei în asigurarea unui mediu de lucru plăcut și prielnic dezvoltării profesionale.

Locul tău e la Kaufland!

www.cariere.kaufland.ro

Expirat
Purchasing Analyst (f/m)  -  KAUFLAND ROMANIA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close