Proposal Engineer (BMS)

Honeywell - 2 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

The future is what we make it.

When you join Honeywell, you become a member of our global team of thinkers, innovators, dreamers and doers who make the things that make the future. That means changing the way we fly, fueling jets in an eco-friendly way, keeping buildings smart and safe and even making it possible to breathe on Mars.

Working at Honeywell isn’t just about developing cool things. That’s why all our employees enjoy access to dynamic career opportunities across different fields and industries.

Are you ready to help us make the future?

Honeywell Building Solutions (HBS) is a strategic business unit in Honeywell. HBS installs and maintains the systems to help keep buildings and facilities safe, secure, comfortable and cost-efficient, and is a leading providing of energy efficiency solutions worldwide. HBS specializes in the service of critical building systems, including heating, ventilation and air conditioning, building automation, fire, security and energy management.

HBS currently has an exciting opportunity for an Estimator role within Proposals and Estimation Centre of Excellence for Europe, who will be responsible for design technical solutions and generate commercial proposals for install projects and service. The candidate will work in a team to address the customer needs and technical requirements for ultimately providing an accurate cost of the solution. This position will partner with operations team, vendors, customers, sales, contractors, supply team to support the bid team delivering professional estimates, in line with customer and business objectives.

Qualifications:

• 3 Years professional experience in Electrical Low voltage or HVAC Mechanical
• Technical degree in Buildings Installations, Energy, Electrical, Electronics or related
• Fluent in English. German/Dutch/Italian is highly preferred
• Control panels, automation, instrumentation or BMS knowledge
• Any of technical solution design, installation, proposals for the Buildings industry or related
• Expertise to translate technical solutions into detailed cost elements


Descrierea jobului

Responsibilities:

• Develop solution designs and cost-effective proposals, identify and analyze risk
• Prepare accurate and timely estimates which include scope of work, material and associate labor and services
• Obtain and validate vendor quotes for supplies and sub-contracted work. Assist in finding potential strategic partners
• Provides recommendations of alternative solutions
• Supports sales professionals, bid managers and customers during the technical requirement definition and solution development

We offer:

• A culture that fosters inclusion, diversity and innovation
• Market specific training and on-going personal development
• Career growth opportunities
• Experienced leaders to support your professional development

If this is your dream role, then we'd love to hear from you.

We are an equal opportunity employer and value diversity at our company.

We do not discriminate based on race, religion, color, national origin, gender, sexual orientation, age, marital status, veteran status, or disability status. We will ensure that individuals with disabilities are provided reasonable accommodation to participate in the job application or interview process, to perform crucial job functions, and to receive other benefits and privileges of employment.

Descrierea companiei

Suntem o companie Fortune 100 care inventează și produce tehnologii pentru a aborda provocări dure legate de tendințele macro globale, cum ar fi siguranța, securitatea și energia. Cu aproximativ 122.000 de angajați Honeywell în întreaga lume, incluzând peste 19.000 de ingineri și oameni de știință, ne concentrăm neîncetat pe calitate, livrare, valoare și tehnologie în tot ceea ce facem și facem.

În cei peste 125 de ani de activitate, produsele și serviciile Honeywell s-au îmbunătățit și au salvat vieți. Ne mândrim cu mai multe companii predecesoare și munca inspiratoare a zeci de mii de oameni. In domeniul aerospațial cu Honeywell inovăm și integrăm mii de produse, software și servicii cu scopul de a promova și furniza cu ușurință experiențe de transport sigure, eficiente, productive și confortabile în întreaga lume. Tehnologia receptivă, de înaltă performanță, care satisface și depășește nevoile clienților de astăzi și de mâine fiind găsită pe aproape toate avioanele comerciale, de apărare și spațiale, iar turbocompresoarele Honeywell sunt utilizate de aproape toți producătorii de automobile și camioane din întreaga lume.

Ne mândrim cu tehnologii pentru casă și construcții prin oferirea unui software avansat care ajută proprietarii să rămână conectați și să controleze confortul, securitatea, sistemele de incendiu și purificare a aerului și a apei și care ajută proprietarii de clădiri și ocupanții să se asigure că instalațiile lor sunt sigure, confortabile și durabile. De asemenea, susținem productivitatea și siguranța a peste jumătate de miliard de lucrători din întreaga lume cu oferte precum computere mobile robuste, software și fluxuri de lucru cu voce activă, scanere de coduri de bare, soluții de imprimare, tehnologii de detectare a gazelor și echipament de protecție personală. Suntem pionieri în controlul, instrumentarea și serviciile de automatizare bazate pe software și lider global în proiectarea și crearea de produse chimice de înaltă calitate și sisteme bazate pe software pentru operarea în siguranță și cât mai eficient a instalațiilor industriale complexe prin Honeywell Performance Materials and Technologies.

La Honeywell ne implicăm în industria mondială de petrol și gaze oferind tehnologii de rafinare, petrochimice și de prelucrare a gazelor și servicii software și suntem pionieri în controlul, instrumentarea și serviciile de automatizare bazate pe software a Grupului Honeywell Process Solutions.

În România, Honeywell este prezent în București, Timișoara și Lugoj unde deținem peste 3 600 de angajați. Ne bazăm pe moștenirea substanțială, ne concentrăm pe creștere, inovație, experiență îmbunătățită a clienților și valoarea acționarilor. Misiunea și valorile de bază Honeywell au rămas consecvente încă de la început, bazându-ne pe viziune, credință și neîncetatul nostru impuls de îmbunătățire continuă. Suntem vizionarii unui viitor sigur, confortabil, mai curat și mai eficient, păstrându-ne credința fermă în puterea inovației. De mai bine de 100 de ani, inovăm și creăm ceea ce urmează.

Publicat 6 dec. 2021 Reactualizat 3 ian. 2022 Expiră 5 ian. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.