Publicat 08 Ian 2019 | Reactualizat 15 Ian 2019 | Expiră 07 Feb 2019

Property Manager / Broker imobiliar

1 post

Criterii de selecție

  • Peste 1 an experiență în muncă

Candidatul ideal

Compania noastra cauta o persoana dinamica, cu bune abilitati de comunicare si prezenta agreabila, avand experienta in domeniul imobiliar (de inchiriere) si administrare a portofoliului de clienti.

Descrierea jobului

Activitatea jobului consta in implicarea activa atat in procesul de inchiriere, cat si ulterior in administrarea portofoliului de clienti (chiriasi) pe toata durata derularii contractelor.
Inchirierea imobilelor se face atat direct cat si prin intermediul agentiilor imobliare.
Deoarece clientii nostri pe domeniul rezidential sunt in proportie de peste 90% cetateni straini, cunoasterea limbii engleze este o conditie obligatorie.

Descrierea companiei

Compania noastra detine un vast patrimoniu imobiliar (imobile cu apartamente rezidentiale, spatii de birouri, sedii bancare, spatii comerciale de tip supermarket, etc.).
Societatea noastra construieste in mod constant noi imobile in zone rezidentiale pe care ulterior le inchiriaza, politica noastra fiind aceea de a exploata cladirile aflate in patrimoniu prin inchiriere si nu de a le instraina.
Cel mai important segment il reprezinta imobilele rezidentiale, care sunt amplasate in zone de maxim interes (Herastrau, Arcul de Triumf, Primaverii, Nordului, Dorobanti, etc.).
Majoritatea clientilor sunt cetateni straini, astfel incat, cunoasterea limbii engleze este imperios necesara.

Property Manager / Broker imobiliar  -  Scifa - Rent Apartments SRL