de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 10 Mai 2019 | Expiră 10 Iun 2019

Promoter / Vanzari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoana ordonata si serioasa
Persoana comunicativa si volubila
Experienta in promovare si vanzare produse
Disponibila la relocare in afara tarii si calatorii
Persoana ambitioasa si dornica sa evolueze profesional

Descrierea jobului

Promovare produse alimentare in special bauturi racoritoare in locatiile vizate : Cafenele, Restaurante, Cofetarii, Hoteluri si Magazine de specialitate din zona Golfului Persic : Qatar, Bahrain, Kuwait sau Oman.
Dezvoltarea unui portofoliu personal de clienti.
Gestionarea portofoliului de clienti.

Descrierea companiei

Companie internationala specializata in Import / Export produse alimentare precum si distributie in zona tarilor din Golful Persic : Qatar, Bahrain, Kuwait si Oman.
Bune perspective de evolutie profesionala catre pozitii de management

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Promoter / Vanzari  -  FOOD DISTRIBUTION INTERNATIONAL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close