Publicat 03 Sep 2019 | Reactualizat 01 Oct 2019 | Expiră 04 Oct 2019

Projekt menedzser munkatárs

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Az állás meghirdetésének célja, hogy olyan becsületes, segítőkész munkatársat találjunk, aki képes szakszerű és színvonalas értékesítői munkájával magas szintű ügyfélelégedettséget elérni, és ezzel a cég további fejlődési terveinek valóra váltását elősegíteni.

Descrierea jobului

Feladatai közé tartoznak az ügyfelekkel való személyes kapcsolat kiépítése, időpontegyeztetése, a helyszínbejárások lebonyolítása, igények felmérése, személyreszabott bemutatók tartása, büdzsé, anyagszükséglet, árajánlat készítése és a szerződés megkötése.

Elvárásaink: B kategóriás jogosítvány, autó és utazási hajlandóság. Ezen kívül alapvető számítástechnikai ismeretek szükségesek.

Értékesítésben szerzett tapasztalat, a román nyelvismerete és tervrajzok olvasása előnyt jelent.

Fontosnak tartjuk a problémamegoldó pozitív gondolkodásmódot. Az ideális jelölt számunkra az, aki felelősséget vállal a munkájáért, a rábízott feladatokért és a határidők betartásáért, képes kollégáival együttműködve, őket támogatva is dolgozni.

Figyelmet fordítunk a beilleszkedésre és a folyamatos szakmai fejlődésre.

Descrierea companiei

3 országban jelen lévő, magyar tulajdonú vízszigeteléssel, tetőszigeteléssel és vízvédelemmel foglalkozó cég, erőteljes magyarországi bővülése miatt

Projekt menedzser . munkatársat keres bukaresti környéki irodájába országos szintű munkavégzésre.

Információk a cégről:

Cégünk vízszigetelési, tetőszigetelési és vízvédelmi területen kivitelezéssel, termeléssel és kereskedelemmel foglalkozik. Az erdélyi anyacég 22 éve működik sikeresen ezen a területen. 2015-ben nyílt meg a magyarországi telephely, 2017-ben pedig angliai leányvállalatot létesítettünk. Fő célunk, hogy termékeinkkel a legjobb minőséget adjuk partnereinknek iparág szintű verhetetlen árakon, míg a szolgáltatásainkkal életre szóló biztonságot nyújtsunk ügyfeleinknek a vízvédelem terén. Munkánkat megbízhatóan, családias légkörben végezzük.

Olyan jelöltek jelentkezését várjuk, akik képesek rá, hogy azonos felépítésű (ám azért ügyfélre szabott) beszélgetéseket folytassanak egymás után naponta akár több alkalommal. Önnek hajlandónak kell lennie megtanulni a jól begyakorolt módszereket az értékesítés terén, ugyanakkor örömmel fogadjuk és építjük be az Ön hasznos tapasztalatait. Ha Ön olyan ember, aki szeretné hasznosítani a kommunikációban megszerzett tudását vagy éppen szeretné ezt elsajátítani, akkor várjuk Önt. Ha Ön olyan jelölt, aki képes kitartóan, szorgalmasan és lelkiismeretesen dolgozni, és lelkesedni azért, hogy jó kapcsolatokat alakítson ki emberekkel és szeret segíteni, várjuk Önt.

Expirat
Projekt menedzser munkatárs  -  Brilliant Seal Lifelong Waterproofing LTD

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close