Project manager

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ne creștem echipa! AMURTEL România caută 2 manageri de proiect în cadrul proiectului care deservește refugiații ucraineni!
• cunoștințele avansate de engleză sunt esențiale;
• cunoștințe avansate de Microsoft Office, Google Docs și alte instrumente virtuale de colaborare, cum ar fi Basecamp;
• să aibă bune abilități de comunicare;
• spirit de observatie, dinamism, eficienta;
• bune abilități de planificare, organizare, coordonare
• capacitatea de a respecta termenele limită;
• plăcerea și capacitatea de a învăța lucruri noi;
• responsabilitate, ordine, corectitudine și seriozitate.

Descrierea jobului

Managerul de proiect gestionează și motivează personalul din teren și de proiect și își asumă responsabilitatea generală pentru monitorizarea si îndeplinirea activităților proiectului. De asemenea, gestionează relația cu autoritățile competente pentru a coordona și mobiliza resurse și pentru a asigura implementarea proiectului.
Managerul de proiect trebuie să cunoască fluent limba engleză și sa fie dornic să învețe despre principiile umanitare, PSEA, Protecția Copilului, Protecția Refugiaților împotriva traficului, Fotografierea și Protecția datelor, Primul Ajutor psihologic.

Descrierea companiei

AMURTEL România este prezentă în Siret din luna martie, unde a creat instrumente care să faciliteze colaborarea între organizațiile civile și autorități. Până în prezent, a oferit servicii de prim ajutor psihologic pentru aproximativ 655 de refugiați.

Acum AMURTEL își va extinde sprijinul pentru asistența refugiaților și serviciile de caz într-un nou proiect în București și Brașov, facilitând din nou colaborarea dintre societatea civilă și autorități.

Din punct de vedere istoric, organizația este activă în domeniul protecției copilului din 1995. Mai multe despre proiectele noastre puteți afla pe site-ul amurtel.ro. Vă recomandăm să accesați site-ul nostru: Siret.help înainte de interviu.

AMURTEL România este un ONG care oferă ajutor, oportunitate și speranță persoanelor vulnerabile, în special copiilor, care suferă de dezavantaje sociale și economice sau dezastre naturale. Toate proiectele se bazează pe patru piloni care cuprind valorile de bază ale asociației:

• Protecție: oferită celor care au nevoie de cele mai elementare nevoi umane, securitatea unei familii, hrană și adăpost;
• Misiune: însoțirea tinerilor în călătoria lor către maturitate și facilitarea oamenilor în dezvoltarea potențialului lor;
• Educație neoumanistă: educație incluzivă și învățare creativă non-formală;
• Sustenabilitate: perspectivă ecologică, dezvoltare comunitară de bază și antreprenoriat social.

Publicat 20 mai 2022 Reactualizat 17 iun. 2022 Expiră 19 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.