Project Manager

INNO Robotics SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Ți-ai dorit vreodată să fii antreprenor? Acest post îți oferă șansa de a experienta abilitățile în această direcție. Căutăm o persoană cu experiență în domeniul managementului proiectelor, care să cunoască metode de planificare și care sa dețină o capacitate fantastică de organizare și prioritizare a sarcinilor echipei. Nu îți impunem metode de lucru, nu îți îngrădim stilul de abordare și implementare, deoarece respectăm spiritul independent al echipei noastre. În acest scop îți oferim tot suportul necesar pentru ați atinge obiectivele. Performanța într-un astfel de domeniu constă în abilitățile de lider și dorința de progres personal și profesional printr-o atitudine autodidactă. Avem nevoie de un coleg plin de energie și orientat spre reușite, obișnuit să lucreze pe bază de obiective și KPI.

Este important să conștientizezi nevoile clienților și să dezvolți parteneriate de durată și de succes, care să promoveze pozitiv brandul INNO Robotics. Pentru asta, trebuie să fii un profesionist adevărat și să deții calități excelente de comunicare.
Tu vei fi persoana care va da contur imaginii companiei pe care și-o vor forma clienții. De aceea, trebuie să reprezinți încredere, să oferi bunăvoință și răbdare, atât în relația cu clienții cât și în relația cu colegii.
Trebuie să ști că acest rol presupune temeinice abilități de auto-organizare și că vei avea responsabilitatea ca nici o problemă să nu râmână nerezolvată.

4 MOTIVE PENTRU CA TU SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA INNO
Este o oportunitate reală către progresul tău profesional. Ți se va acorda libertatea și încrederea pentru a-ți construi propriul tău plan de afaceri, propria viziune, propriul stil de lucru. Iar recompensele vor fi pe măsură!
1. Îți vei crea propriul business cu propriile idei și planuri personalizate
2. Flexibilitate – ai posibilitatea de a lucra remote 1-2 zile/săptămână
3. INNO Robotics apreciază și promovează performanța
4. Prin activitatea de nișă pe care o desfășurăm, vei avea ocazia de a face parte din topul mondial al companiilor inovative

Descrierea jobului

OBIECTIVELE PRINCIPALE:
Planificarea realizării proiectelor
Gestionarea resurselor umane pe proiecte – atribuirea resurselor în urma analizei realizate cu managerii de departamente
Menținerea unei bune relații cu clienții: transparență, răspuns prompt
Dezvoltarea parteneriatelor de durată între clienți și companie
Respectarea și promovarea valorilor companiei

PRINCIPALELE RESPONSABILITĂȚI ALE MANAGERULUI DE PROIECT:

- se asigură de comunicarea corectă cu partenerii din cadrul proiectului și de respectarea obligațiilor contractuale care decurg din acordurile de parteneriat;
- pregătește și organizează planurile de activitate în cadrul proiectului și se asigură de existența resurselor necesare pentru atingerea obiectivelor proiectului;
- coordonează activitățile din cadrul proiectului supervizând direct echipele tehnice;
- administrează bugetul proiectului în conformitate cu procedurile interne aplicabile și cu condițiile clientului;
- valorifică și dezvoltă oportunități pe durata implementării proiectului;
- monitorizează în timp progresul atins față de obiectivele propuse și redactează rapoarte săptămânale către parteneri și beneficiari cu respectarea datelor prevăzute în contracte;
- asigură circulația informației în cadrul proiectului și pentru alte departamente ale companiei organizând periodic întâlniri cu echipa de proiect și prezentând proiectul celorlalte departamente;
- asigură rezolvarea problemelor apărute în realizarea proiectului și informează la timp echipa de management despre problemele apărute pe care nu le poate rezolva la nivelul său;
- face propuneri de îmbunătățire a stilului de lucru pentru a maximiza eficiența atingerii obiectivelor propuse;
- decide care sunt prioritățile în situațiile de suprapunere a proiectelor, conform cu procedurile interne.
KPI:
1. Încadrarea în termene
2. Încadrarea în buget
3. Promptitudinea privind răspunsul la cerințele clientului

Beneficii:
- salariu motivant în concordanță cu experiența acumulată
- decontare transport
- asigurare medicală privată
- primă de concediu
- primă naștere copil
- o zi de concediu se adaugă cu fiecare an de vechime în companie
- prime și bonusuri de performanță
Și nu în ultimul rând, un mediu de lucru plăcut și o echipă grozavă.

Descrierea companiei

INNO Robotics este o companie ce are ca domeniu de activitate automatizarea proceselor cu roboți industriali. Cu 11 ani de experiență pe piață am devenit cel mai important integrator din România.
Mai multe informații despre noi poți afla accesând https://www.inno-robotics.com/ro/about-us/ unde poți găsi un video de prezentare a activității noastre.

Este un domeniu dinamic, plin de provocări și de ocazii de a învăța lucruri noi. Te asigurăm că acest post poate reprezenta un plus de valoare profesională, fiind o experiență de referință pentru orice candidat.
Susținem continuu creșterea profesională a angajaților noștri prin training-uri și cursuri de specialitate, iar progresul financiar este recunoscut și direct corelat cu implicarea și performanța.

Dacă vrei să faci parte dintr-o echipă tânără și dinamică care lucrează cu cele mai noi trenduri în tehnologie, atunci la INNO, ești în locul potrivit.

Publicat 5 mai 2022 Reactualizat 28 mai 2022 Expiră 4 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.