Publicat 26 Feb 2020 | Reactualizat 18 Mar 2020 | Expiră 19 Mar 2020

PROJECT MANAGER

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte de baza :

Studii superioare tehnice de arhitectura/constructii civile/instalatii in constructii;
Experienta in domeniul constructiilor minim 8 ani
Experienta in management de proiect pentru dezvoltatori imobiliari 3-5 ani de zile;

Abilitati:

Foarte buna capacitate de organizare, planificare si control a activitatii;
Gandire analitica si orientare financiara si tehnica;
Orientare spre rezultate;
Capabil sa lucreze in regim multi-proiect si multi-task;
Abilitati de negociere, comunicare si interrelationare personala;
Putere decizionala si asumarea responsabilitatii.

Competente:

Utilizator Acad la nivel mediu
Utilizator Ms Project nivel avansat
Engleza nivel avansat – orientat pe domeniul de activitate
Certificari in domeniul calitatii in constructii
Cunostinte de legislatie privind autorizarea lucrarilor de constructii si normative in domeniul constructiilor;
Cunostinte aprofundate de contractare, bugetare si urmarire ;

Descrierea jobului

Gestioneaza integral si unitar proiectul/proiectele de real estate de care raspunde din portofoliul de proiecte ale societatii;
Asigura planificarea, comunicarea, coordonarea si controlul tuturor etapelor de predezvoltare si dezvoltate pentru realizarea proiectelor imobiliare asigurandu-se ca acestea se incadreaza si respecta criteriile de performanta aprobate (buget/ timp/calitate/ssm);
Propune si fundamenteaza bugetele de executie pentru proiectele de dezvoltare ;
Propune si fundamenteaza graficele de executie pentru proiectele de care raspunde urmarindu-se integrarea tuturor conditionarilor externe si interne
Propune si negociaza contractele si actele aditionale cu proiectantantul general si/sau proiectantii de specialiatate si/sau experti, contractorul general si/sau subcontractorii si/sau specialistii externi si urmareste derularea si finalizarea acestora in parametrii optimi;
Coordoneaza activitatile de implementare a chiriasilor de la concept, la functionare si urmareste incadrarea in teremenele si bugetele contractate.
Administreaza, controleaza si conduce activitatea specialistilor externi/subcontractorilor care formeaza echipele tehnice de dezvoltare;
Gestioneaza si monitorizeaza obtinerea avizelor si autorizatiilor de la institutiile statului;
Anticipeaza si evalueaza potentialele riscuri in dezvoltarea proiectului.

Descrierea companiei

River Development este un dezvoltator imobiliar autohton, susținut de o echipă puternică de profesioniști cu o vastă experiență în planificarea, dezvoltarea și gestionarea de proiecte imobiliare. Prin conceptele, amploarea și unicitatea proiectelor aflate în derulare și a celor care vor urma, și nu în ultimul rând prin abordarea inovativă și curajoasă, River Development își propune schimbarea arealul central-vestic al Bucureștiului, redând societății un spațiu urban modern și armonios pentru oamenii care aleg să locuiască sau să lucreze aici.

În prezent, River dezvoltă proiectele THE LIGHT (Bulevardul Iuliu Maniu) și SEMA Parc (Splaiul Independenței). Master Planul SEMA Parc presupune o dezvoltare imobiliară întinsă pe aproximativ 41 de hectare și o suprafață totală construită care, la finalul proiectului, va atinge aproximativ 1 milion mp construiți.

Despre Sema Parc
Sema Parc este cel mai mare proiect de reconversie urbană a unei foste zone industriale. Este un proiect de tip mixed-use ce implică dezvoltarea pe următoarele destinații: parc de afaceri care cuprinde clădiri de birouri de clasă A si B, zonă comercială și ansamblu rezidențial. Amplasarea central-vestică, într-o comunitate activă, tinerească, accesul la metrou și alte mijloace de transport în comun precum și excelența dovedită în construcții a dezvoltatorului sunt elementele de care vei beneficia în Sema Parc.

Componenta de birouri clasa A din cadrul Sema Parc include trei faze principale:
Faza I de dezvoltare:
River House - primele două clădiri de birouri in suprafata de 47.000 mp au fost închiriate încă din faza de dezvoltare și vândute fondului de investiții austriac Europolis, actual CA Immo.

Faza II de dezvoltare:
Clădirea Bruxelles – suprafata 13.488 mp a fost finalizată în 2016, în prezent fiind funcțională și închiriată aproape integral.

Clădirea Paris – suprafață 10.077 mp, a fost livrată în ianuarie 2018, în prezent fiind funcțională și închiriată partial.

Clădirea Berlin – suprafata 14.817 mp, finalizată în septembrie 2019.

Faza III de dezvoltare :
Cladirile de birouri London si Oslo, în suprafață totală de 31.524 mp închiriabili și peste 22.000 mp subterani (parcari), termen de finalizare T2 2021.

Expirat
PROJECT MANAGER  -  RIVER DEVELOPMENT SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close