Publicat 16 Oct 2008 | Reactualizat 13 Nov 2008 | Expiră 16 Nov 2008

Project manager si marketing assistant

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Angajatul tebuie sa aibe cunostinte si abilitati de promovare, vanzare, comunicare. Domeniul de ativitate il reprezinta consultanta si vanzarea de diverse echipamente electronice si programe, asadar sunt necesare cunostinte de baza si inclinatii catre domeniul IT. Cunoasterea buna a limbii engleze este obligatorie. Angajatul trebuie sa aibe o personalitate puternica si talent petru a negocia in primul rand cu clientii iar in al doilea rand cu furnizorii. Nu este necesara o experienta vasta (nici in vanzari si nici in domeniul IT), insa candidatul trebuie sa fie deschis la a acumula permanent un volum mare de cunostinte. Apreciem persoanele care dau dovada de mult calm si bun simt.

Descrierea jobului

Angajatul trebuie sa indeplineasca mai multe functii de marketing, consultanta, vanzare si relatii cu clientii. Printre aceste responsabilitati se numara:
- Ofertare solutii hardware si software catre clienti. Aceste solutii pot fi reprezentate de un aparat (ex.:casa de marcat), un program (ex.:soft de gestiune), sau sisteme complexe (ex.:intreaga dotare IT a unui supermagazin).
- Mentinerea relatiei cu clientii in vederea implementarii proiectelor. Aceasta responsbilitate presupune un dialog strans cu clientul de la ofertarea initiala, gasirea celor mai bune solutii pentru client, asistenta in timpul implementarii, pana la asistenta in timpul folosirii solutiei de catre client.
- Responsabil de lansarea, promovarea si vanzarea unor produse noi.
- Specializare in anumite produse sau solutii IT in vederea promovarii si vanzarii acestora. Acest aspect implica o relatie stransa cu furnizorii de echipamente si programe.
- Responsabilitati legate de intretinerea si actualizarea unor magazine virtuale, site-uri si a altor mijloace de promovare.
- Gasirea de noi metode de promovare a firmei sau a unor produse.
Salariul este de 1500 Lei. La atragerea de noi clienti precum si la ducerea la bun sfarsit a unor proiecte se acorda bonusuri. Programul de lucru este de luni pana vineri in intervalul 9:00 - 18:00. Locul de munca este la sediul din P-ta Muncii, sector 3. Ocazional intervin deplasari pentru prezentari si negocieri la clienti sau furnizori.

Descrierea companiei

Sedona Alm SRL este o societate cu 15 angajati infiintata in 2002. Obiectul de activitate il reprezinta comercializarea si service-ul de aparatura necesara societatilor comerciale, in principal de case de marcat, cantare, cititoare coduri de bare, soft de gestiune, pos-uri, masini de numarat bani. Oferim clientilor un bogat pachet de servicii vanzare si post-vanzare, consultanta, preturi si oferte atractive, produse de calitate.
Mai multe detalii despre activitatea noastra gasiti pe www.aparaturafiscala.ro .

Expirat
Project manager si marketing assistant  -  SEDONA ALM SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close