Publicat 08 Oct 2019 | Reactualizat 05 Nov 2019 | Expiră 08 Nov 2019

Project Manager/Inginer Proiectare (Mures)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Adecco Permanent Placement recruteaza pentru unul din clientii sai, o companie reprezentativa in domeniul proiectarii, fabricarii si montajului de sisteme de pereti cortina, fatade ventilate si tamplarii din aluminiu si PVC, un Project Manager/Inginer Proiectare pentru locatia din Mures.


Inginer cu profil constructii, mecanic sau similar
Cunostinte teoretice si practice in desen tehnic si utilizarea documentatiilor tehnice de proiect (planuri nivel, planuri fatade, tablouri de tamplarie, sectiuni, detalii de executie, caiete de sarcini pe specialitati, etc.)
Cunostinte in domeniul topografiei, relevee, utilizare instrumente de masura (teodolit, laser nivel, etc.)
Experienta demonstrabila in utilizarea programelor de proiectare (AUTOCAD)
Cunostinte demonstrabile in Excel,Word, (MS Project reprezinta avantaj)
O buna intelegere a softurilor in general.

Capacitatea de a invata si intelege modul de functionare a utilajelor/masinilor/dispozitivelor specifice prelucrarii fatadelor si a tamplariilor (debitare automata, frezare, chertare, sertizare, sudura, debavurare, etc.)
Capacitatea de a invata si intelege, informatii din cataloage de sistem ale furnizorilor (ALUMIL, SCHUCO, ALUCOBOND, CREATON, etc.)
Abilitatea de a extrage informatii din diverse surse disponibile pe piata.
Abilitatea de a transpune informatiile teoretice in informatii practice/utilizabile.
Limba engleza sau franceza sau germana la nivel de intelgere. Limba maghiara este un avantaj.
Carnet de conducere cat. B
Disponibilate la depalsari 40% din timp, pentru instruirea si supervizarea montatorilor.


Descrierea jobului

Instruirea si supervizarea montatorilor la amplasamentul lucrariilor.
Coordonarea activitati de montaj si supervizarea intregii activitati on-site.
Preluarea si sintetizarea informatiilor de la beneficiari/proiectanti in vederea stabilirii necesarului de lucrari
Deplasari la amplasamentele lucrarilor in vederea verificarii/corelarii necesarului de lucrari din proiect cu realitatea
Prelucrarea datelor/informatiilor in softuri tehnice si de ofertare (SCHUCAL, ALUPO, AUTOCAD, etc.)
Pregatirea si/sau adaptarea proiectelor tehnice si a detaliilor de executie in proiecte de executie specifice fatadelor cu respectarea normativelor in domeniu.
Gestionarea si actualizarea bazei de date cu normativele romanesti si europene in domeniu
Pregatirea si darea in executie a listelor de atelier/proiectelor de executie.
Comunicare permanenta cu managementul in planificarea productiei si cu echipele de montaj pentru asigurarea unui flux continuu al activitatii.
Comunicare permanenta cu managementul in ceea ce priveste probleme aparute in procesul de pregatire/ executie si prezentarea de solutii la aceste probleme

Descrierea companiei

Construirea unei cariere durabile este un proces continuu in care ai nevoie de motivatie, un plan de actiune, flexibilitate si disciplina. Succesul inseamna cunoasterea calitatilor personale si increderea in acestea. Descopera Adecco si vino sa desenam calea in cariera impreuna.

Cine este Adecco?

Adecco Romania este parte a The Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii. În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oamenilor oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie. Consultantii nostri sunt entuziasti si pasionati, sunt profesionisti specializati in domenii si industrii multiple, au experienta si capacitatea de a-ti intelege dorintele si planurile de cariera si de a gasi job-ul potrivit pentru tine.

Noi si voi, suntem Adecco.

Daca nu ai gasit un rol potrivit experientei tale, dar vrei sa fii la curent cu job-urile din piata, viziteaza website-ul www.adecco.ro, sectiunea RESURSE, unde iti poti inregistra CV-ul în baza de date Adecco. Ai vrea ca totul sa fie mai rapid si mai simplu de atat? Atunci descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay si fii la curent cu noile job-uri. Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței tale profesionale.

Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

Expirat
Project Manager/Inginer Proiectare (Mures)  -  Adecco Resurse Umane

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close