Publicat 02 Iul 2020 | Reactualizat 01 Aug 2020 | Expiră 02 Aug 2020

PROJECT MANAGER INFRASTRUCTURA MEDICALA

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Activam de multi ani in domeniul dotarii si reabilitarii SALILOR DE OPERATIE, ATI si al departamentelor de STERILIZARE, oferind solutii complete in aceste domenii, inclusiv instruire personal.
Postul de PROJECT MANAGER INFRASTRUCTURA MEDICALA vizeaza oferirea de ajutor/consultanta colegilor din firma, din toata tara, in dezvoltarea de proiecte in spitale si clinici.
Deasemenea, dezvolta direct proiecte in zona Bucuresti si in 4-5 judete vecine arondate.
CERINTE:
- inginer instalatii (electrice, sanitare, apa, abur, aer comprimat, gaze, aer conditionat....), cu minima experienta in analiza, planificare - organizare si executie proiecte mici - medii.
- inginer aparatura medicala, electrotehnic, mecanica, ...
Salile de Operatie - Sterilizarea si ATI au o structura complexa iar in acestea se instaleaza echipamente medicale ce se conecteaza la apa, aer comprimat, scurgere, abur, electricitate, aer conditionat, etc.
Este necesara analiza tuturor factorilor de configurare, preinstalare, instalare.
- Cunostinte medii de utilizare a AUTOCAD 3D - 2D;
- Cunostinte bune de limba engleza (documentatia echipamentelor este in limba engleza, cursurile se fac in limba engleza);
- Gandire organizata, studios, riguros, cu atentie la detalii;
- IMPORTANT: intrucat performantele se obtin dupa perioade relativ lungi de studiu, rugam sa aplice doar persoanele interesate sa-si faca din acest post o ocupatie pe termen lung, de minim 10 ani.

Descrierea jobului

Studiaza portofoliul firmei, normele europene si nationale privind organizarea, planificarea, dotarea si functionarea salilor de operatie, a celor de terapie intensiva si a sterilizarilor centrale & locale.
Consiliaza colegii din vanzari privind formularea celor mai bune solutii tehnico - economice pentru salile de operatie, terapie intensiva si sterilizare.
Colaboreaza strans cu Directorul Dezvoltare in vederea elaborarii si propunerii si prezentarii acestora spitalelor si autoritatilor locale.
Promoveaza in Bucuresti si in zona judetelor arondate echipamente de spalare - dezinfectie si sterilizare produse de firma GETINGE - Suedia (www.getinge.com), materialele de impachetat si validat sterilizarea produse de firma VP - Germania (www.vp-group.de), indicatori biologici, consumabile sterilizare.
Deasemenea, colaboreaza strans cu departamentul sali operatie - bloc operator si se ocupa de elementele de analiza, proiectare, configurare, instalatii pentru reabilitarea blocului operator (instalatii electrice, gaze, fluide medicale, aer comprimat, apa, scurgere, aer conditionat, etc...).
Activitati de PROMOVARE si VANZARI in spitale si clinici. Proiectele, solutiile tehnice sunt promovate si se implementeaza dupa derularea unor licitatii de achizitie.
Deci sunt importante si calitatile de om de promovare, vanzari, implementari solutii catre clienti!
- Rog vizitati www.rafi.ro www.getinge.com, www.maquet.com
VENITURI IN FUNCTIE DE PERFORMANTE, astfel:
- 3.500 lei NET = pe timpul perioadei de proba de 3 luni;
- 3.700 lei NET + 300 lei in bonuri de masa = imediat dupa perioada de proba
- 4.200 lei NET + 300 lei bonuri de masa (dupa 6 luni - 1 ani), in functie de capacitatea de a invata, de a fi performant;
IMPORTANT: SUPLIMENTAR, pe langa salariul lunar, se ofera comision din valoarea facturilor incasate aferente proiectelor dezvoltate direct si deasemenea, PRIMA pentru fiecare proiect.
Acesta poate avea valori importante, in functie de performanta individuala.

- asigurare medicala
- masina serviciu
- telefon mobil
- laptop
- cursuri in Suedia - Germania

Descrierea companiei

Incepand cu 1994, echipa firmei RAFI INTERNATIONAL este cunoscuta ca fiind unul din principalii furnizori nationali de echipamente medicale, instrumentar chirurgical si materiale de sutura.

Inca dela infiintarea sa, firma a considerat CALITATEA ca fiind cel mai important criteriu de selectie al produselor distribuite, iar SERVICIILE POSTVANZARE (instalare, punere in functiune, instruire utilizator, Service, Garantie), ca fiind activitati de maxima importanta, derulate cu operativitate si profesionalism prin compartimente specializate.

RAFI MEDICAL distribuie in Romania instrumentar chirurgical si echipamente medicale produse de urmatoarele firme:

- GETINGE (Suedia) = Este cel mai mare producator mondial de sterilizatoare. Getinge mai produce deasemenea, masini de spalat - dezinfectat,

- MAQUET (Germania) = mese de operatie, lampi de operatie, pendants, aspiratoare chirurgicale, sali de operatie complete, „la cheie”, sali operatie hibride si software integrare sali operatie;

- MEDICON (Germania) = instrumentar chirurgical pentru toate disciplinele chirurgicale;

- GEISTER (Germania) = instrumentar chirurgical pentru chirurgie cardiovasculara si neurochirurgie;

Atat MEDICON cat si GEISTER produc instrumentar de excelenta calitate, fabricat in Tuttlingen – Germania si garantat 100% "MADE IN GERMANY"!

- ERBE (Germania) = electrocautere;

- De Soutter (Marea Britanie) = motoare chirurgicale;

- HEINE (Germania) = lupe binoculare, surse lumina, echipamente diagnostic;

- HAWO (Germania) = Echipamente de sigilat pungi pentru sterilizare. "Sealer-ele" HAWO sunt cunoscute ca fiind cele mai bune, mai fiabile din lume.

- HUPFER (Germania) = Cosuri din otel si accesorii pentru sterilizare si bloc operator.

- MesaLabs (USA) = Indicatori de sterilizare (biologici, chimici);

- VP (Germania) = Pungi, role si hartie de impachetat, folosite in departamentele de steriloizare.

- BANDELIN (Germania) = Echipamente de curatat cu ultrasunete.

- MEDLINE (USA) = Containere sterile de inalta calitate si fiabilitate pentru sterilizarea si pastrarea sterila a instrumentarului, motoarelor chirurgicale, a materialului moale.

- INTERLOCK (Germania) = accesorii pentru salile de operatie si departamentele de sterilizare;

SERVICE-ul este asigurat de un department specializat, in care ingineri cu multi ani de experienta, autorizati prin cursuri absolvite in Germania, la producatori, asigura cu operativitate asistenta tehnica si executa reparatii de excelenta calitate.

Firma are sediul central in Bucuresti si filiale in Cluj, Targu Mures, Iasi, Timisoara, Brasov, Braila, Bacau, Baia Mare si in curand, in Craiova si Constanta.

Rafi International este certificata ISO 9001:2008, ISO 13485:2012, ISO4001:2004, BS OHSAS 18001:2007;

Firma are ca obiectiv permanent mentinere unui mediu placut - performant-profesional de lucru.

Ne propunem sa fim cea mai importanta firma de distributie echipamente de sterilizare (controlul infectiei), instrumentar chirurgical si echipamente bloc operator din Romania si avem toate conditiile de realizare a acestui obiectiv.

Rog vizitati www.rafi.ro

Expirat
PROJECT MANAGER INFRASTRUCTURA MEDICALA  -  RAFI INTERNATIONAL SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close