Publicat 19 Iul 2019 | Reactualizat 16 Aug 2019 | Expiră 25 Aug 2019

Project Manager - HVAC & Plumbing Engineering

10 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Inginer cu experiență de cel puțin 5 ani. Dispus să se deplaseze cel puțin 1 an la sediul din Germania apoi să lucreze de acasă.

Descrierea jobului

Management de proiect și proiectare de sisteme HVAC, canalizare și utilități.

Beneficii: traininguri și calificări suplimentare la locul de muncă și în deplasare, salariu de 50-60.000EUR pe an, bonusuri de performanță.

Descrierea companiei

T.P.I. Trippe& Partner Ingenieurgesellschaft mbH is a design limited liability company specialized in HVAC, Fire Protection and Electrical Engineering. It has subsidiaries in Karlsruhe and Stuttgart, where its 50+ employees work on sophisticated projects with an annual volume of cca. 30 mil. EUR pe year.

T.P.I. is one of the leading design companies in HVAC, plumbing and electrical engineering in Germany.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Project Manager - HVAC & Plumbing Engineering  -  T.P.I. Trippe und Partner Ingenieurgesellschaft mbH

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close