Publicat 07 Nov 2019 | Reactualizat 05 Dec 2019 | Expiră 08 Dec 2019

Project Manager Expansiune Turda

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii superioare finalizate;
- Cunostinte avansate de MS Office;
- Cunostinte foarte bune de limba engleza ; limba germana reprezinta un avantaj;
- Capacitate de analiza si sinteza a datelor;
- Atentie la detalii;
- Abilitatea de a lucra la multiple proiecte ;
- Proactivitate;
- Capacitatea de a lucra in echipa dar si independent;
- Integritate si onestitate;
- Permis auto categ. B;
-Excelente abilităţi de comunicare si de negociere. Experienta in contractare reprezinta un avantaj;
-Experienta in Project Management sau autorizari constructii
-Disponibilatea de a calatori in tara, in interes de serviciu;
-Cunostinte de drept imobiliar;
-Flexibilitate.

Descrierea jobului

-Identifica locatiile targetate conform strategiei de dezvoltare a companiei.
-Pregateste Studiul de Analiza pentru fiecare locatie in parte.
-Procura documentele necesare in vederea edificarii asupra starii de fapt juridice a terenurilor/cladirilor ce urmeaza a fi achizitionate.
-Colecteaza date cu caracter statistic cu privire la locatiile prelucrate cat si imprejurimile directe ale acestora.
-Elaboreaza studii de amplasament pe locatiile targetate.
-Negociaza si coordoneaza procesul de incheiere contracte de achizitie terenuri sau inchiriere spatii in vederea deschiderii de noi magazine
-Coordoneaza procesul de autorizare si deschidere a noilor magazine.

Descrierea companiei

Rewe România reprezintă în ţara noastră concernul german REWE, unul dintre liderii europeni din domeniul alimentar, cu o experienţă de peste jumătate de secol.La ora actuală grupul REWE este reprezentat în 14 ţări europene, cu o cifră de afaceri de peste 50 de miliarde de EUR şi un număr total de angajaţi de peste 335.000.
Având în vedere puternica expansiune a companiei noastre, oferim şanse de promovare în carieră pentru angajaţii motivaţi şi dornici de a învăţa, pachet salarial atractiv corelat cu performanţele, atmosferă plăcută de lucru, în prezent compania numărând peste 4500 de angajaţi.
Prin magazinele noastre Penny Market oferim siguranţa unui loc de muncă stabil într-o echipă tânără şi de succes cu multiple posibilităţi de dezvoltare.

Pentru mai multe informații legate de procesarea datelor personale, va rugăm să accesați pagină de web penny.ro - "Politică de confidențialitate".Suntem mândri de echipa noastră și de povestea Penny Market în România, așadar, dacă ai ajuns pe pagina noastră, e important să ne cunoști cât mai bine.

Îți prezentăm Penny Market: Echipa ta. Pasiunea ta. Magazinul tău.

Echipa ta - Oferim locuri de muncă și susținem comunitățile din 158 de orașe din România.

Penny Market reprezintă în România grupul german REWE, unul dintre liderii europeni din domeniul alimentar, cu o experiență de peste jumătate de secol. Penny Market Romania înseamnă:

244 de magazine de tip discount 3 centre logistice (Ștefăneștii de Jos, Bacău, Turda) Peste 4.500 de angajați Sediul social al companiei, din Ștefăneștii de Jos

Pasiunea ta - Sesiunile de cumpărături ale clienților și angajaților Penny Market în România au început în anul 2005.

De atunci, lanțul de magazine Penny Market a devenit unul dintre cele mai active din țara noastră. În prezent compania numără peste 4.500 de angajați în trei centre logistice și în 240 de magazine.

Ce spun colegii noștri despre Penny Market?

„Prietenii mei sunt aici și am avut mereu parte de sprijinul lor. Când m-am angajat, am fost Comisioner. Apoi, timp de 8 ani am lucrat ca Stivuitorist. Acum conduc acest departement. Cel mai important lucru este să știi că te poți baza pe oamenii de lângă tine.” [Dorin B., Șeful Secției de Logistică]

„Am intrat în echipa Penny Market acum 15 ani și am urcat treaptă cu treaptă. Am trecut prin fiecare etapă, iar acum sunt bucuroasă că am ajuns să am o echipă de oameni ambițioși și serioși”. [Despina Z., Șef de magazin]

Magazinul tău - În cei 14 ani de prezență în România, am reușit să formăm o echipă mare și puternică.

Încă din prima zi de muncă, angajații Penny Market intră într-un mediu sigur și plăcut, unde pot învăța și își pot construi o carieră așa cum își doresc.

Suntem unul dintre cele mai active lanțuri de magazine din România, cu un plan ambițios de expansiune și o prezență constantă în viețile clienților din 158 de orașe din țară.

În plus, începând cu anul 2017, Penny Market este „de România”. Pentru că înțelegem preferințele, obiceiurile, dar și sufletul românilor și încercăm în permanență să le asigurăm o ambianță plăcută și o varietate de produse și servicii care să răspundă nevoilor și preferințelor acestora.

Pentru mai multe informatii legate de procesarea datelor personale, va rugam sa accesati pagina de web penny.ro - "Politica de confidentialitate".

Expirat
Project Manager Expansiune Turda  -  Penny Market

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close