Publicat 19 Feb 2021 | Reactualizat 19 Mar 2021 | Expiră 22 Mar 2021

Project Manager / Bucuresti

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Stim din experiență, persoana potrivită pentru această funcție este obligatoriu să fie atentă la detalii, rezistentă la stres, dispusă la deplasări, activitate de teren în proporţie de 90% și program prelungit.

La fel de necesare îi vor fi și abilitățile de comunicare, scris și verbal, cunoștințe tehnice elementare în domeniul construcțiilor civile și industriale, cunoștințe de limba engleză și cunoașterea pachetului Microsoft Office (cunostinţe AutoCad 2D – reprezintă un plus).

Descrierea jobului

Astăzi suntem în căutarea unui nou coleg pentru funcția de Manager de Proiect și avem nevoie de o persoană care să aibă capacitatea de a asigura:

Evaluarea spațiului în faza de ofertare.
Preluarea frontului de lucru și finalizarea graficului de execuție.
Monitorizarea execuției și încadrării în timp.
Raportarea către colegi și clienți.
Coordonarea echipelor de montaj.
Intermedierea relației client-montator.
Comunicarea situațiilor de lucrări conform documente, interne sau externe.
Încheierea procesului verbal pentru recepția lucrărilor.
Coordonarea SSM și realizarea de documentații tehnice.

Descrierea companiei

În ultimii 15 ani, Decor Floor CEE a devenit un jucător de top în domeniul pardoselilor comerciale și un partener de încredere pe piața de imobiliare din România. Cu o implicare profesională în numeroase proiecte din segmentele Offices, Hospitality, Healthcare, Education și Retail, echipa noastră evoluează constant pentru a oferi servicii și produse de cea mai înaltă calitate.

Ne mândrim cu faptul că Decor Floor CEE a contribuit, în aceşti 15 ani, la realizarea unora din cele mai importante şi impozante construcţii ale României moderne. Cu siguranţă aţi păşit deja în multe dintre ele.

Credem că paşii cei mai siguri se fac nu doar livrând şi furnizând cele mai bune produse şi servicii, ci şi împreună cu parteneri de încredere, fie ei clienţi sau furnizori. Aceasta a fost filozofia noastră încă de la bun început. Astfel, ne-am concentrat mereu pe atingerea performanţei atât în ce priveşte calitatea produselor oferite cât şi în ce priveşte calitatea serviciilor conexe.

Parteneriatul însă înseamnă, pentru noi, şi să lucrăm îndeaproape cu clienţii noştri, cărora suntem mereu gata să le stăm aproape la fiecare pas al proiectelor desfăşurate împreună, prin consultanţă, consiliere, customer service şi after sales services, dar şi printr-un un portofoliu de produse premium fabricate conform celor mai înalte standarde tehnologice şi respectând politicile de mediu.

Ne plac mult provocările şi ne place şi mai mult să le trecem cu brio, şi, ca să reuşim acest lucru, investim constant într-o echipă tânără şi dinamică, cu o medie a vârstei sub 27 de ani, capabilă să implementeze strategii noi, o echipă pasionată şi motivată să fie alături de partenerii noştri pas cu pas.

Cu o cifră totală de afaceri în România de 10 milioane de euro în 2019, Decor Floor CEE a livrat peste 150.000 mp de sistem de pardoseală tehnică supraînălțată pentru cele mai emblematice clădiri de birouri din București: Globalworth Tower, Globalworth Campus C, Campus 6.1 și 6.2 by Skanska, Equilibrium Faza 1 by Skanska și One Floreasca City.

Tot în 2019, compania Decor Floor CEE a livrat peste 220.000 mp de mochetă pentru chiriași precum PricewaterhouseCoopers, Philips, Unicredit, Infosys, Allianz Group, NTT Data, Banca Transilvania, Idemia, Deloitte și Molson Coors.

Pentru că vrem, ca şi voi, să avem la picioare tot ce-i mai bun. Şi reușim asta de peste 15 ani!

Expirat
Project Manager / Bucuresti  -  DECOR FLOOR CEE SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close