Project Engineer HVAC - 12 months contract

Candidatul Ideal

Mandatory - University graduate in technical studies eg. Thermal-Energy Engineering, Electrical, Constructions & Installations Engineering.
Minimum 3-5 years of experience in project coordination and industrial processes temperature control design.
Significant knowledge for heat balance calculation and defining practical solutions.
TC product knowledge eg. chiller, HVAC, water pumps and control valves.
Steam applications knowledge and design capability will be a plus.
Controls and automation capabilities will be a plus.
Technical background in LV electrical system calculation.
Knowledgeable in interpreting process and automation schemes, execution documents, etc.
Work experience in relation to public authorities and contractors, subcontractors.
Experience in project management and the use of specific tools for their creation and monitoring (execution chart i.e. Gant chart).
Ability to lead projects delivery with cross-functional teams and within matrix organization.
English - advanced level (written and spoken).
Advanced user of the Microsoft Office package (Microsoft Project, PowerPoint, Excel) and electrical design programs (eg AUTOCAD).
Driving license - category B - mandatory requirement (25% field activity).

Descrierea jobului

Lead project delivery process and coordinate relevant stakeholders to meet projects financial objectives and contractual milestones.
Lead project planning sessions to set project goals and objectives, determine timelines, define tasks, and outline resources necessary to successfully complete the project.
Responsible for project design integration and compatibility with company's fleet capabilities.
Prepare a risk management plan to minimize foreseeable disruptions to the project.
Conduct on and off sites meetings to take detailed ordering briefs and clarify specific requirements of each project.
Monitor the progress of projects and organize regular status and review meetings as necessary, including generating and distributing meeting minutes and reports.
Manage changes to the project scope, project schedule and project costs using appropriate verification techniques.
Conduct project reviews and close-out with customers and internal stakeholders.
Participate to regional initiatives and technical capabilities improvement to assist with achieving business targets.
Establish and maintain relationships with third parties/vendors.
Assist Sales & Service engineers on High Value/Complex Applications and contribute to technical training in selected cases.
Oversee all incoming and outgoing project documentation and ensure alignment with company's Quality Management practices.
Set the highest possible standards in promotion of HS&E culture, ensuring compliance with company's QHSE policy.

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala.

Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305. Gi Group are o prezenta în peste 57 de tari din Europa, America, Asia și Africa și este capabil sa servească tot felul de clienți.

Compania are cunoștințe și expertiza puternice în nevoile globale de personal multinational și a implementat soluții (de exemplu, servicii gestionate de site, furnizor principal, centru de evaluare), divizii specializate și echipe dedicate locale și internaționale. Gi Group își propune sa contribuie prin serviciile sale, ca jucător cheie la evolutia pietei si sa sublinieze valearea personala și sociala a muncii. Prin urmare, activitatea fiecarei companii individuale din grup se bazează pe un set de valori în concordanta cu abordarea Gi Group fata de piața muncii și societatea civila în care își desfășoară activitatea. Compania crede în colaborare, pasiune, durabilitate și responsabilitate.

Gi Group se mandreste cu o echipa unita, pasionata de munca pe care o face și dornica sa învețe permanent. Oamenii Gi Group sunt mandri de ceea ce fac și cred cu tarie ca munca lor ar trebui să fie desfasurata întotdeauna în măsura posibilităților lor de a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.

Gaseste-ti locul de munca în întreaga lume Gi Group!

Publicat 1 oct. 2021 Expiră 31 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos