Publicat 23 Iul 2006 | Reactualizat 21 Aug 2006 | Expiră 23 Aug 2006

Programatori site web

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal este oricine se crede in stare sa creeze un site web (destul de simplu la inceput) dupa o idee originala si traznita. Din pacate va trebui sa se bazeze pe beneficiile viitoare, pe baza unui contract extrem de serios.

Descrierea jobului

Ideea si site-ul imi apartin; realizarea este a dumneavoastra. Vom face un contract de asociere in participatiune, serios si vizat de un notar si/sau avocat. Pacat ca nu puteti primi plata inainte, asta este. Cine nu este vizionar, cine nu vrea sa riste, sa nu aplice. Dar idei traznite au mai fost pe lumea asta iar unele chiar au dat roade. Este necesar si un pic de SEO, la inceput. Daca doriti incercati direct la realmarian2004@yahoo.com sau la 0723135869. Beneficii: varianta pesimista=munca in zadar; varianta optimista=procent substantial din toate incasarile viitoare. Va astept !

Descrierea companiei

sc MARISTAV.TOTAL srl , o companie tinara, in curs de afirmare.

Expirat
Programatori site web  -  sc MARISTAV.TOTAL srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close