Publicat 03 Oct 2008 | Reactualizat 02 Nov 2008 | Expiră 03 Nov 2008

Programatori Java/J2EE / Team leader / Project Manager (Iasi)

25 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Aptitudini si competente necesare: - Limbaje si tehnologii: Java/J2EE, Spring, Hibernate, Struts, JSF, XML, JavaScript, Maven2, AndroMDA
- Servere de aplicatii: Tomcat, JBoss (optional: Websphere)
- Baze de date: Oracle, SQL Server, MySQL, (optional: PostGreSQL)
- Metode de analiza: UML (Rational) (optional: Merise)
- Medii de dezvoltare: CVS, Ant, Eclipse (optional: XDoclet, WSAD)
Cerinte: - Nivel avansat in programarea JAVA (experienta de minim 3 ani)
- Bune cunostinte de arhitectura J2EE si design patterns
- Absolvent al unei facultati de profil
- LIMBA ENGLEZA – SCRIS/CITIT/VOBIRT – NIVEL AVANSAT – OBLIGATORIU
- Avantaj cunoasterea limbii germane
- Foarte bune abilitati de comunicare, flexibilitate si mobilitate

Descrierea jobului

Pentalog Iasi recruteaza Programatori Confirmati / Team leader / Project Manager Java/J2EE.

Veti incepe activitatea in cadrul unui proiect pentru unul dintre clientii nostri din Germania – lider in editarea de soft specializat in facturarea operatorilor de telefonie mobila.

Echipa va fi constituita la inceput din 6-8 persoane, si va atinge in 2009 numarul de 25 de persoane – un challenge pentru inginerii care vor sa evolueze intr-o echipa de mare anvergura, intr-o organizare calitativa.

Prima parte a misiunii se va desfasura in Germania, la sediul clientului, pentru o perioada de 2-3 luni (e prevazuta intoarcere in Romania pentru vacanta de Craciun).

Proiectul va demara la inceputul lui noiembrie 2008.
Beneficii: - Pachet salarial atractiv, care include prime de reusita si de fidelitate
- Asigurare de sanatate
- Deplasare si cazare – asigurate

In cazul in care candidatura Dvs. va fi retinuta, veti primi teste online de completat si, in functie de rezultate, veti fi contactat(a) telefonic in vederea stabilirii unui interviu.

Descrierea companiei

Grupul Pentalog este un lider in servicii si consultanta IT in Romania si Republica Moldova. Grupul nostru beneficiaza de stabilitate si experienta internationala, precum si de parteneri de incredere, iar domeniile de competenta cuprind informatica de gestiune si cea industriala(R&D).

Pentalog este implicat in numeroase proiecte internationale si locale, iar clientii nostri sunt atat mari grupuri (Leroy Somer, CapGemini, Hitachi, Lexmark, Lowendal, Metro , Syngenta, Parrot, Vodafone, Elite, etc), cat si companii start-up, inovatoare (Coronis, CityVox, Dmailer, Meilleur Mobile, etc). Pentru proiectele pe care le realizam folosim de obicei cele mai noi tehnologii.

Pentalog dispune de agentii in urmatoarele tari: Romania (Bucuresti, Brasov, Iasi, Sibiu), Republica Moldova (Chisinau), Franta (Orlans, Bordeaux, Paris) si Germania (Frankfurt). 80% din cifra de afaceri a agentiei din Bucuresti este realizata pentru mari clienti locali, pentru care suntem implicati in proiecte de anvergura.

Grupul Pentalog a realizat in 2007 o crestere interna de 67% si o cifra de afaceri de 5,5M€. La inceputul anului 2008, echipa Pentalog numara deja 210 de persoane.

Datorita acestor indicatori pozitivi, preconizam pentru 2008 crearea a numeroase noi posturi in toate agentiile noastre din Romania si Republica Moldova, o crestere de 40% din efectivul actual.
In contextul unei piete a muncii dificile, Pepiniera Pentalog este un program care pe de o parte formeaza tineri programatori iar pe de alta parte organizeaza traininguri pentru angajati.

Pentalog realizeaza in permanenta benchmarkuri in vederea deschiderii de noi agentii. Asadar, va propunem sa va alaturati unei echipe in plina crestere si unei companii care ofera mediul tehnologic, social si financiar necesar construirii unei cariere.

Expirat
Programatori Java/J2EE / Team leader / Project Manager (Iasi)  -  GRUP PENTALOG

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close