Publicat 29 Ian 2019 | Expiră 22 Feb 2019

Programatori JAVA J2EE & Spring

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Doresti un job mai bine platit ? Ce trebuie sa stii ?
Cunostinte de baza JAVA sau J2EE.
Doar atat....pentru ca de progresele dumneavoastra se va ocupa o echipa de seniori.
Prezinta un avantaj experienta anterioara cu oricare din urmatoarele tehnologii : Solr, Elastic Search, Lucene, Spring, JUnit / TestNG, JMS, Maven, Jenkins, AWS, Docker, Jira, ATDD Selenium, Gherkin, Cucumber.

Descrierea jobului

Dragi programatori,

Compania noastra angajeaza programatori Seniori si Juniori JAVA oferind salarii foarte bune.

Daca doriti cu adevarat sa faceti un pas spre aplicatii enterprise create pentru companii mari si daca aceste notiuni: OOP, MVC, ORM, RAD, DRY, KISS, TDD, YAML nu va sunt cunoscute, aveti oportunitatea sa va angajati la noi pentru a va ajuta sa le invatati.
Daca notiunile de mai sus va sunt cunoscute, nu mai stati pe ganduri, trimiteti CV-ul pentru a fi contactati si vom programa impreuna un interviu.


Ce vom face impreuna?
Impreuna cu noi vei invata JAVA/J2EE & Spring & Solr.
Si multe altele ... pentru noi avem o echipa de seniori care se va ocupa de fiecare angajat in parte, pentru realizarea de progrese remarcabile in acest domeniu.

Oferim:
- Sediul firmei este in Centrul Iasului in zona Palas
- Salariu motivant (2500E – 3500E in functie de cunostinte si experienta)
- Calatorii cu avionul si cazare la hotel de lux pentru intalnirile cu clientii din Europa, SUA sau Australia, ceea ce reprezinta o ocazie extraodinara de a cunoaste noi oameni si locatii.
- Lucrul se desfasoara pe sisteme foarte performante si LCD 4K
- Masa de ping-pong pentru miscare ...
- Conditii de lucru excelente intr-un mediu tanar si dinamic
Asteptam CV-urile atat pentru candidatii juniori cat si seniori ...

Descrierea companiei

Dezvoltam aplicatii web utilizand algoritmi avansati de inteligenta artificiala si business intelligence folosind ca tehnologii PHP, Ajax, J2EE pentru clienti din Olanda, Irlanda, Elvetia, SUA si UK. Dorim sa ne extindem echipa si pentru toti cei care doresc sa faca un pas spre tehnologiile viitorului sau pentru cei care doresc ca aplice cunostintele acumulate in timpul facultatii in cadrul unor proiecte Enterprise cu instalari in companii multinationale, asteaptam CV-urile dumneavoastra.

Expirat
Programatori JAVA J2EE & Spring  -  SC Neuro Software SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close