Publicat 23 Ian 2016 | Reactualizat 09 Feb 2016 | Expiră 24 Feb 2016

Programator Windows .Net

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Capacitate de a studia si de a lucra atat in mod independent, cat si in echipa.
Seriozitate, personalitate analitica, capacitate de a gasi solutii la probleme intampinate.
O conduita proactiva, dinamism, adaptabilitate, responsabilitate
Pasiune pentru programare.

Descrierea jobului

Cerinte
Studii superioare de profil.
Experienta de lucru cu C#, SQL.
Familiar cu gestionarea bazelor de date.

Responsabilitati
Dezvoltare aplicatii windows in baza specificatiilor primite.
Intretinere aplicatii existente.

Oferta (bonusuri, beneficii)
Training pentru integrarea in echipa.
Salariu motivant + premii periodice.
Bonuri de masa.
Job stabil full time.

Descrierea companiei

Nexus Media srl este o firmă specializată în producţia de soluţii software destinate gestionării afacerilor. Cu o experienţă de peste 15 ani şi cu produse software robuste şi experimentate ne adresăm afacerilor din orice domeniu de activitate şi de orice dimensiune. 

Nexus Media srl, împreună cu distribuitorii săi, bazându-se pe experienţa caştigată în mii de implemantări din cele mai diverse domenii de activitate şi în multiple cerinţe particulare, oferă la nivel naţional soluţii integrate la cheie de implementare şi mentenanţă a soluţiilor software comercializate.

Pe lângă produsele software cu adresabilitate generală (de genul: ERP, eCommerce, CRM, HR, Parc Auto, … etc) am dezvoltat şi soluţii software integrate specializate pe domenii de activitate (cum ar fi: Magazin, Staţie Carburanţi, Restaurant, Hotel, Service Auto, BeautyCenter şi altele).

Numărul mare de implementări a condus la maturizarea soluţiilor noastre, iar numărul mare de segmente de piaţă servite (servicii, comerţ, horeca, confecţii, industrie, construcţii, agricultură,...etc) au condus la construirea unor soluţii versatile şi dinamice.

Nexus Media srl utilizează în dezvoltarea soluţiilor sale software cele mai moderne şi performante tehnologii IT existente pe plan mondial, astfel a pus la punct un sistem simplu şi transparent de actualizare a produselor sale.

În acelaşi trend de modernizare, produsele software Nexus Media, sunt orientate şi optimizate pentru utilizarea într-un mediu online şi în ultimul timp Nexus Media s-a orientat preponderent pentru dezvoltatrea de instrumente şi produse web-based.

Expirat
Programator Windows .Net  -  Nexus Media srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close