Publicat 10 Mai 2019 | Expiră 10 Iun 2019

Programator Productie

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii superioare;
- Persoană organizată, atentă la detalii şi cu abilităţi de analiză şi planificare;
- Persoană adaptabilă, cu spirit de echipă şi abilităţi de comunicare;
- Foarte bune cunoştinţe de limba engleză ( franceza- constituie un avantaj);
- Cunoştinţe bune de operare PC - pachetul MS Office;
- Cunostinte desen tehnic;
- Constituie avantaj cunoştinţele de SAP;

Descrierea jobului

- Planificarea productiei, tinand cont de disponibilitatea tuturor materialelor si echipamentelor necesare pentru executie; - Urmarirea si controlul planului de productie si a comenzilor intrate zilnic in sistem;
- Elaborarea parametrilor necesari achizitiei de materie prima si optimizarea acestora;
- Aprovizionarea cu materii prime si materiale in concordanta cu planificarea productiei;
- Urmarirea termenelor de livrare si a cantitatilor de materiale comandate de la furnizor;
- Gestionarea cerintelor privind produsele noi si modificarile de produs (liste de materiale si de operatii);
- Mentinerea contactului permanent cu clientii /furnizorii externi;
- Comunica cu Departamentul de Productie pentru a se asigura o utilizare cat mai eficienta a capacitatii;de asemenea comunica cu Departamentul de Aprovizionare, pentru asigurarea disponibilitati materiilor prime in vederea realizarii planului de productie;
- Urmarirea OTD-ului;

Descrierea companiei

Este o societate privata, infiintata in mai 2016, fiind specializata in integrarea de linii de productie automatizate si robotizate in industria automotive si aeronautica. Intech este formata dintr-un grup de societati, acoperind astfel o gama larga de servicii din domenii precum automatica, robotica, metrologie,executie in asamblari mecanice sau electrice si avand propriul atelier de productie piese prelucrate mecanic pe masini dotate cu comanda numerica.

Sediul Intech este situat in Pitesti, iar pentru a fi cat mai competitivi si pentru a putea raspunde cerintelor clientilor nostri externi am infiintat locatii aproape de santierele in lucru in Franta, la Paris si in Spania, la Valladolid, urmand a fi deschise noi locatii in Maroc si in Turcia. In tot acest timp, de cand s-a infiintat grupul Intech s-au consolidat relatii de parteneriat atat cu clientii cat si cu furnizorii, relatii care duc la buna indeplinire a obiectivelor firmei . Activitatea societatii este pusa in practica de o echipa formata din aproximativ 100 de angajati, dispunand de 3 hale de productie in suprafata totala de aproximativ 2000m² si 200m² spatii de birouri.

Expirat
Programator Productie  -  INTECH INTEGRATION TECHNOLOGIES

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close