Publicat 04 Mar 2019 | Expiră 04 Apr 2019

Programator PHP

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii superioare tehnice de profil Informatica/Inginerie;
- Limbajul PHP, HTML si JAVA SCRIPT
- Cunostinte pachetul Office nivel mediu
- Cunoastere foarte buna a bazei de date
- Experienta de minim 5 ani in domeniul IT (programare)
- Cunostinte de limba engleza (scris, vorbit, citit) - nivel avansat;
- Persoana organizata, motivata, responsabila.

Descrierea jobului

- Dezvolta/intretine/actualizeaza programul de gestiune a companiei

Descrierea companiei

Farmaceutica REMEDIA Distribution & Logistics SRL – specializata in activitati de distributie engross, marketing si promovare in domeniul sanatatii, opereaza vanzarile prin 9 (noua) centre logistice pe urmatoarele linii de business:
– Divizia Distributie: vanzari catre farmacii si alti KA;
– Divizia Spitale: vanzari catre spitale publice si clinici private;
Consideratia fata de actionari, investitori, clienti si salariati sunt principiile pe care Farmaceutica REMEDIA S.A. isi sprijina ascensiunea. Adaptabilitatea permanenta la nevoile consumatorilor la cele mai inalte standarde, lansarea si promovarea de produse farmaceutice inovatoare, respectarea standardelor etice si profesionale internationale sunt obiectivele asumate de catre companie.
Cei peste 600 de angajati din cadrul grupului de companii sunt un activ extrem de valoros si de aceea suntem constant dedicati implementarii unor programe motivationale de dezvoltare personala si profesionala, care sa ofere angajatilor posibilitatea de a isi atinge potentialul maxim atat individual, cat si in cadrul echipei.

Suntem permanent preocupati sa cream avantaje competitive sustenabile “win-win” si ne adaptam continuu la exigentele si asteptarile partenerilor nostri.

Expirat
Programator PHP  -  Farmaceutica Remedia Distribution & Logistics S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close