Publicat 21 Oct 2020 | Expiră 21 Nov 2020

Programator PHP, HTML, Mysql - Web 2.0

6 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Ce trebuie sa stii ?
Cunostinte de baza despre PHP, MYSQL, HTML si JavaScript.
Doar atat....pentru ca de progresele dumneavoastra se va ocupa o echipa de seniori.

Descrierea jobului

Dragi programatori si studenti,

Compania noastra angajeaza 8 programatori Seniori si Juniori.

Daca doriti cu adevarat sa faceti un pas spre Web 2.0 si daca aceste notiuni: OOP, MVC, ORM, RAD, DRY, KISS, TDD, YAML nu va sunt cunoscute, aveti oportunitatea sa va angajati la noi pentru a va ajuta sa le aprofundati.
Daca notiunile de mai sus va sunt cunoscute, nu mai stati pe ganduri, trimiteti CV-ul pentru a fi contactati si vom programa impreuna un interviu.


Ce vom face impreuna?
Impreuna cu noi vei invata sau aplica aceste tehnologii si multe altele:
PHP, AJAX, ExtJs, Symfony, Aptana, GoogleMaps, YouTube API, YUI, Smarty, Pear, XTemplate, xAjax, jQuery, jpGraph, XDebug, phpDocumentor, Joomla, Magento, Zend Framework, SugarCRM, Drupal, CakePhp, CodeIgniter, LAMP, php-Nuke, osCommerce, zenCart, xCart, WordPress, Rails, Ruby on Rails ROR, phpUnit.
Si multe altele ... pentru ca noi avem o echipa de seniori care se va ocupa de fiecare angajat in parte, pentru realizarea de progrese remarcabile in acest domeniu.

Oferim:
- Sediul firmei este in Centrul Iasului, zona Palas
- Sediul firmei e mare, nou, modern si bine mobilat
- Salariu motivant
- Calatorii cu avionul si cazare la hotel de lux pentru intalnirile cu clientii din Europa, SUA sau Australia, ceea ce reprezinta o ocazie extraodinara de a cunoaste noi oameni si locatii.
- Lucrul se desfasoara pe sisteme foarte performante cu monitoare 4K
- Masa de ping-pong pentru miscare ...
- Conditii de lucru excelente intr-un mediu tanar si dinamic
Asteptam CV-urile atat pentru candidatii juniori cat si seniori ...

Descrierea companiei

- Sediul firmei este in Centrul Iasului, langa Palas - Sediul firmei e mare, nou, modern si bine mobilat - Salariu motivant (2500E – 3500E in functie de cunostinte si experienta) - Program flexibil pentru studenti - Abonament servicii medicale gratuite la spitalul privat Arcadia Iasi - Calatorii cu avionul si cazare la hotel de lux pentru intalnirile cu clientii din Europa, SUA sau Australia, ceea ce reprezinta o ocazie extraodinara de a cunoaste noi oameni si locatii. - Lucrul se desfasoara pe sisteme foarte performante - Masa de ping-pong pentru miscare ... - Imprimanta 3D pentru printari personalizate (brelocuri, miniaturi, sigle cu numele fiecaruia) - Conditii de lucru excelente intr-un mediu tanar si dinamic

Expirat
Programator PHP, HTML, Mysql - Web 2.0  -  Neuro Software

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close