Programator PHP Html CSS

TOPASPRO SRL - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- cunostinte: PHP, MySQL, Javascript, HTML, CSS.
- adaptabilitate la lucru cu cod existent
- capacitatea de a urmari mai multe proiecte simultan
- aptitudini de organizare, structurare si planificare a propriei activitati, cu rationament logic si orientate pe gasirea de solutii concrete.

Descrierea jobului

- dezvoltare de solutii web, de la proiectare pana la implementare
- actualizare, modernizare si intretinere a aplicatiilor existente
- testare solutii implementate
- asigurarea functionarii si securitatii aplicatiilor realizate

Descrierea companiei

12 ANI +
TOPASPRO Romania
Magazinele online detinute de Topaspro, au ca scop principal dezvoltarea, inovatia si telul de a deveni unele dintre cele mai importane in zona afacerii de comerț electronic, oferind doar retailing de top in aria care activeaza. Compania a fost fondată în 2009. Topaspro a devenit una dintre companiile importante în domeniul comerțului electronic, avand o echipa dinamica de specialisti și servind peste 10.000 de clienți doar în Romania.

Sediul Topaspro se afla în inima Transilvaniei, în orasul Sibiu. Filozofia companiei reflectă modernitatea sa, combinand inovatia si comfortul si creand astfel o atmosferă de lucru unică și plăcută pentru toți angajații. Datorită legaturilor optime cu cele mai importante depozite și cu cei mai mari furnizori de servicii de curierat, condițiile sunt ideale pentru livrarea produselor la adresele clienților rapid și în siguranță
Publicat 12 mai 2022 Expiră 11 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.