Publicat 27 Aug 2007 | Reactualizat 16 Sep 2007 | Expiră 27 Sep 2007

Programator junior PHP

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- cunostinte de baza de PHP si SQL
- cunostinte de baza de programare
- ordonat
- capacitate de munca

Descrierea jobului

Newrosoft R&D cauta programatori PHP ce se vor adauga echipei existente ce lucreaza la crearea unor siteuri si jocuri de top la nivel mondial.
Alatura-te unei echipe de profesionisti!!!

Descrierea companiei

Newrosoft R&D este un lider mondial in domeniul graficii pe calculator. De mai mult de 4 ani realizam jocuri si alte aplicatii grafice.
La www.ageofmourning.com se poate studia proiectul pe care il avem in dezvoltare, un MMORPG (Massive Multiplayer Online RPG).

Ultimul nostru titlu - \\\\\\\'Bewitched\\\\\\\' (www.sonypictures.com/games/bewitched/) dezvoltat pentru Sony Pictures Digital a fost nominalizat pentru jocul anului in categoria jocurilor casual online.

De asemenea cu mai mult de 12 titluri publicate pe o serie larga de platforme, incepind de la arcade machines si terminind cu mobile, Newrosoft R&D incearca sa impinga mai departe tehnologia si sa creeze aplicatii unice din punct de vedere tehnologic si grafic.

De asemenea suntem si fericitii proprietari ai:
www.jocurionline.ro
www.autotrafic.ro
www.seodev.eu
www.webprogrammers.eu

Expirat
Programator junior PHP  -  Newrosoft Dezvoltare si Cercetare

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close