Publicat 12 Nov 2020 | Reactualizat 19 Nov 2020 | Expiră 12 Dec 2020

Programator Java in arhitecturi distribuite

1 post

Candidatul ideal


Studii superioare de specialitate
Java Enterprise Edition, minim 3 ani
Spring Framework, minim 2 ani
Capacitare de adaptare si munca in sprint-uri
Proactiv si independent in munca
Atitudine de invingator. „Ai reusit in ceea ce ti-ai propus.”
Puternica dorinta de reusita. „Nu renunti niciodata.”
Optimism.
Seriozitate.
Disponibilitatea de a invata continuu.

Descrierea jobului

CE INSEAMNA PROGRAMATOR JAVA IN ARHITECTURI DISTRIBUITE?

Intr-o era a vitezei si a schimbarilor tot mai dese, cautam programatori in adevaratul sens al cuvantului. In viziunea noastra, un programator Java stapaneste limbajul, se implica in intelegerea cerintelor business, gandeste analitic pentru gasirea celor mai bune solutii si le implementeaza. Pentru noi este important ca fiecare membu al echipei sa fie multumit de calitatea muncii sale. Tot mediul de lucru in departamentul de programare are la baza aceste principii si fiecare dintre noi este constient de impactul si valoarea efortului sau.
Aplicatiile pe care le dezvoltam si la care te invitam sa te alaturi sunt bazate pe tehnologii consacrate cu ar fi Spring si Hibrenate dar si pe solutii moderne de clustering, cache si indexare. Doar ca sa enumeram cateva dintre tehnologiile folosite, putem mentiona: SAP Commerce, SAP Hana (baza de date in memory), Java Ehcache, Java JGroups, Apache Solr, Apache Cassandra, Gitlab pentru versionare si modulul CI/CD pentru deploy, Docker si Kubernetes. Cand apare o noua tehnologie care ne poate imbunatati performanta, avem sustinere pentru dezvoltarea si folosirea ei.
Daca te regasesti in descrierea echipei, stapanesti Java Enterprise Edition si Spring, ne-ar bucura sa te cunoastem si sa-ti prezentam in detaliu proiectele noastre.

RESPONSABILITĂŢI:

Analiza si intelegere cerinte functionale
Propunerea solutiei tehnice, dezvoltarea si testarea ei
Colaborare cu alte echipe pentru a defini si dezvolta noi functionalitati
Analiza si corectarea erorilor cat si optimizarea continuua a codului scirs
Documentare solutiilor dezvoltate
Evolutie continua pe plan profesional pentru a implementa noile tehnologii pentru a maximiza eficienta in dezvoltare

BENEFICII:

Integrarea intr-o echipa dinamica si motivata.
Alocarea imediata pe proiect full-stack.
Plan de cariera si pachet salarial atractiv.
Masina de serviciu.
Asiguram relocarea in Bucuresti.

Descrierea companiei

Cu o experienta greu de egalat, dobandita in ultimii 26 de ani, echipa Arabesque acopera toate ariile tehnice la un nivel de profesionalism demn de cele mai inalte standarde. De la intretinerea echipamentelor pana la dezvoltarea aplicatiilor folosind cele mai avansate tehnologii, colegii nostri sunt pregatiti sa raspunda nevoilor de business si sa se implice in proiecte, indiferent de provocare. Cuvintele cheie ale echipei sunt colaborare, evolutie profesionala, transfer de cunostinte si eficienta. Acesta este si motivul pentru care pana si cele mai dificile provocari devin oportunitati de invatare si succes.
Faptul ca Arabesque este cel mai mare distribuitor de materiale de constructii din Romania impune intr-o oarecare masura ca echipa sa evolueze continuu. Fiecare membru al echipei este sustinut si incurajat sa se specializeze prin cursuri periodice dar si prin activitati practice, avand la dispozitie resursele necesare pentru a putea invata si pentru a imbunatati mediul IT intern.

Pentru mai multe detalii accesati arabesque.ro.

"Arabesque SRL va prelucra datele dvs. cu caracter personal furnizate in timpul procedurii de selectie in conformitate cu GDPR. Pentru mai multe detalii legate de drepturile dvs si de modul in care le puteti exercita, accesati www.mathaus.ro/termeni_conditii. Trimitand candidatura, confirmati ca ati citit si acceptat informatiile cu privire la procesarea si utilizarea datelor dvs. personale."

Programator Java in arhitecturi distribuite  -  ARABESQUE

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close