Programator în Unity3D pentru AR-VR

ALTFACTOR SRL - 3 poziții
Oraș de lucru
Salariu 1000 - 2500 EUR
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cum ar trebui să fie persoana cu care ne-ar plăcea să colaborăm?
- Să fie dornică să ne ajute și să aibă timp suficient pentru a face asta.
- Să fie organizată și atentă la detalii. Astfel va performa mai bine și aplicațiile ieșite din mâna ei vor avea mai puține bug-uri.
- Să fie capabilă să realizeze rapoare de activitate, să-și poată documenta bine munca.
- Să știe să asculte, să fie sociabilă și să poată lucra bine în echipă. Va interacționa direct sau online cu mai mulți membri ai echipei.
- Să fie descurcăreață. Chiar va fi ajutată de managerul de proiect sau de un alt membru al echipei, sunt și cazuri în care nu trebuie să aștepți să ți se dea "mură-n-gură", ci trebuie să cauți singur informația de care ai nevoie pentru a-ți duce la îndeplinire sarcina.
- Cei șapte ani de acasă sunt un must have!

Descrierea jobului

Ne propunem să încheiem cu persoanele recrutate un contracte de muncă pe perioadă determinată (minim 3-4 luni, depinzând de candidat), intenționând ca ulterior contractul să capete o perioadă nedeterminată. Contractele de muncă vor putea fi cu normă întreagă sau cu timp parțial (minim 2 ore/zi și 10 ore/săptămână), depinzând de disponibilitatea candidaților.

Ce ne dorim să știe sau să aibă persoana cu care dorim să colaborăm?
 1. Să știe să lucreze bine în Unity 3D și programare OOP în C#/C++;
 2. Să aibă o bună experință în scripting și să scrie cod curat, inteligibil, comentat, reutilizabil și ușor de întreținut și de modificat;
 3. Să cunoască instrumentele și metodele de optimizarea jocurilor, să fie familiarizat cu identificarea erorilor și a blocajelor;
 4. Să fie bine familiarizat cu folosirea Shaderelor, Scriptable Objects, animare, texturare, UI;
 5. Ar fi ideal dacă ar fi deja familiarizat cu Vuforia, ARKit, Unity XR, eventual Unity MARS;
 6. Ar fi ideal dacă ar avea calculator propriu, iar dacă acesta ar fi bunicel, ar fi perfect.
 7. Un mare atu ar fi dacă ar avea experiență în dezvoltarea aplicațiilor pentru realitate virtuală sau a aplicațiilor conținând realitate augmentată pentru mobile.
 8. Să știe HTML, Css, JQuery, nivel basic sau mediu, asta ar constitui un alt atu în plus.

Ce va face această persoană?
Va realiza împreună cu restul echipei noastre aplicații ce folosesc realitatea augmentată pentru mobile și aplicații pentru căștile de realitate virtuală (de ex. Oculus Quest 2), ambele fiind din domeniul turismul, marketingului sau din domeniul educațional.
Va întreprinde activități de documentare și cercetare privind implementarea de aplicații ce folosesc AR-VR.

Ce oferim, în afară de salariu?
 1. Ocazia de a realiza software în domenii intreresante, care încă sunt de nișă și cu siguranță sunt de viitor: AR-VR.
 2. Program flexibil, însă clar stabilit. Poți lucra de acasă dacă nu ești din Galați.
 3. Bonusuri de performanță, pe baza unor KPI (indicatori de performanță).
 4. Șefi și colegi de treabă.
 5. Ocazia de ați dezvolta portofoliul personal cu proiecte de impact asupra brand-ului personal.
 6. Acces gratuit la cursuri și tutoriale online în domenii precum: programare, marketing online, dezvoltare personală.
 7. Disponibilitatea noastră de a negocia condiții de muncă și beneficii adaptate obiectivelor și necesităților fiecărui candidat.

Descrierea companiei

Compania noastră caută coechipieri pentru a dezvolta aplicații în AR (Augmented Reality) și VR (Virtual Reality) pentru turism, marketing sau educație, part-time sau full-time!

ALTFACTOR este o companie de software din Galați, cu 20 de ani de experiență în domenii precum E-Learning, gamification, grafică 2D și 3D, simulări multimedia interactive și servicii de dezvoltare de aplicații în VR, sub brand-ul EDU-VR.EU. ALTFACTOR dezvoltă software educațional pentru training-ul asistat de calculator, atât pentru instituții de educație cât și pentru mediul de afaceri. Vezi edu-vr.eu.
Dorim să ne extindem capacitatea de a cerceta și de a produce software la comandă și de aceea suntem interesați să colaborăm cu persoane care lucrează în Unity 3D, sunt de nivel middle sau senior și care să ne ajute să dezvoltăm aplicații interactive de AR și VR.

Activitatea va fi part-time sau full-time pe perioadă determinată, în funcție de disponibilitatea și de nivelul de experiență al candidaților. Dacă găsim un candidat foarte bun, căruia să-i convină și beneficiile salariale oferite, îl vom angaja full-time pe perioadă nedeterminată.

Te așteptăm, aplică acum!

Publicat 25 oct. 2021 Reactualizat 24 nov. 2021 Expiră 24 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos