Programator DW

S.C. Generali Romania Asigurare Reasigurare S.A. 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

 • Facultate tehnica (Politehnica, Informatica, Matematica, ASE, etc);
 • Experienta profesionala relevanta pentru post, de minim 2 ani;
 • Cunostinte solide de limbaj SQL;
 • Cunostinte foarte bune de ETL;
 • Experienta si cunostinte Microsoft SQL Server, SSIS, SSRS, SSAS, C#, Agile, etc.
 • Se va tine cont si de experienta in alta tehnologie sau tool de raportare, diferite fata de cele mentionate mai sus;
 • Intelegerea fluxului de date intre sistemele operationale si sistemul de raportare;
 • Cunostinte pe partea de integrare a doua sisteme;
 • Constituie avantaje competitive:
- Replicarea de date in timp real intre sisteme;
- Cunoasterea unei tehnologii de Big Data;
- Certificari Microsoft;
 • Engleza nivel mediu/avansat;
 • Capacitate de analiza si sinteza;
 • Orientare spre performanta;
 • Asumarea responsabilitatii si proactivitate;
 • Flexibilitate si adaptare la schimbare;
 • Spirit de echipa, relationare bazata pe empatie, incredere si respect;
 • Creativitate, deschidere catre inovatie si diversitate.

Descrierea jobului

 • Dezvoltari tehnice pe sistemul local de Data Warehouse, proiecte produse de Grupul Generali, rapoarte si analize cerute de departamentele de business;
 • Analiza cerinte, propunere solutie, implementare tehnica, testare;
 • Mentenanta si optimizari pe solutiile existente;
 • Brainstorming cu echipa pe task-uri dificile si pe blocaje;
 • Intregari noi intre sisteme IT;
 • Proiect pilot pe o tehnologie de Big Data.Beneficii oferite:
 • Pachet competitiv de beneficii financiare si non financiare;
 • Bonus anual de performanta;
 • Tichete de masa;
 • Bonus Craciun, Paste, Vacanta;
 • Polita asigurare Employee Benefits;
 • Abonament medical, parteneriat cu o clinica medicala de prestigiu;
 • Oportunitati de crestere in cariera la nivel local si international;
 • Training-uri tehnice si soft skills;
 • Mediu de lucru profesionist si prietenos;
 • Evenimente speciale pentru angajati, programe de Wellbeing;
 • Biblioteca virtuala - abonament Bookster;
 • Birou modern situat central in Piata Charles de Gaulle.

INFORMARE PRELUCRARE DATE CU CARACTER PERSONAL
PROCES RECRUTAREStimate candidat,Avand in vedere intentia dvs. de a aplica pentru un post in cadrul S.C GENERALI ROMANIA ASIGURARE REASIGURARE S.A., Piata Charles de Gaulle, nr. 15, etajele 6-7, Sector 1 (“Generali”), in conformitate cu Regulamentul General al Uniunii Europene privind protectia datelor (Regulamentul UE 2016/679, “GDPR”) care este aplicabil din data de 25 mai 2018, Generali, va informeaza dupa cum urmeaza:
 1. Scopul prelucrarii: Pentru efectuarea demersurilor aferente procesului de recrutare, in vederea unei posibile angajari in cadrul Generali, datele dumneavoastra personale vor fi colectate si prelucrate de catre Generali. In consecinta, fara a avea la dispozitie datele dumneavoastra cu caracter personal necesare, Generali nu va putea sa va contacteze si sa faca toate demersurile care pot duce la incheierea unui contract individual de munca. Cu toate acestea, colectarea si prelucrarea datelor dvs cu caracter personal se va face cu respectarea garantiilor adecvate pentru drepturile fundamentale si interesele dvs, in conditiile GDPR.
 2. Categoriile de date cu caracter personal prelucrate: Vor fi prelucrate doar datele cu caracter personal strict necesare in scopul mentionat mai sus. In special, Compania va prelucra datele dvs. obisnuite cu caracter personal, mentioate in CV –ul si/sau scrisoarea de intentie comunicate, inclusiv, dar fara limitare la nume si prenume, imagine (daca exista), adresa de e-mail, numar de telefon, data si locul nasterii, sex, nivel de studii, domiciliu, adresa, nationalitate, tara resedinta, aptitudini si abilitati, istoricul locurilor de munca, permis conducrere, nivel de studii, certificari profesionale, la care se adauga orice alte date comunicate de dvs sau solicitate in scopul prezentat la punctul 1 de mai sus.
 3. Generali nu va prelucra datele dvs. cu caracter personal din categoria datelor sensibile[1], cu exceptia situatiilor in care prelucrarea este necesara in scopul indeplinirii obligatiilor sau, dupa caz, al exercitarii unor drepturi specifice ale operatorului sau ale persoanei vizate in domeniul ocuparii fortei de munca si al securitatii sociale si protectiei sociale, in conformitate cu legislatia aplicabila (ex: date rezultand din activitatea de medicina muncii, in cazul in care veti fi selectat pentru post).
 4. Furnizarea datelor Dvs. cu caracter personal este voluntara. Cu toate acestea, trebuie sa fiti constient de faptul ca, fara furnizarea datelor cu caracter personal necesare, Generali nu va putea sa procedeze la continuarea procesului de recrutare in ceea ce va priveste. De asemenea, in cazul in care veti fi selectat pentru postul la care ati aplicat si veti refuza sa ne comunicati date absolut necesare pentru incheierea contractului individual de munca si anume: dovedirea nivelului de studii absolvit, a certificarilor solicitate, a experientiei mentionate in conformitate cu cerintele postului si conflictului de interese declarat (daca a fost declarat un conflict de interese, este posibil ca respectivul contract individual de munca sa nu va poata fi incheiat, in conditiile legii.
 5. Datele dumneavoastra cu caracter personal pot fi transferate catre destinatari imputerniciti expres de catre Generali, in conformitate cu prevederile legislatiei aplicabile privind protectia datelor cu caracter personal si cu scopurile prelucrarii.


 1. Datele dumneavoastra cu caracter personal colectate pentru efectuarea demersurilor aferente procesului de recrutare vor fi reținute de Generali pana la data la care postul va fi ocupat. Generali va pastra datele dvs. cu caracter personal dupa data la care postul este ocupat numai daca va veti exprima consimtamantul expres in acest sens.


 1. Incepand cu 25 mai 2018 aveti urmatoarele drepturi ce rezulta din Regulamentul UE privind protectia datelor cu caracter personal: dreptul de acces la date, dreptul la rectificarea sau actualizarea datelor, dreptul la stergerea datelor, cand sunt indeplinite o serie de conditii (spre ex. daca datele nu mai sunt necesare pentru scopurile de mai sus) dreptul la restrictionarea prelucrarii, dreptul de a vi se comunica orice rectificare sau stergere sau restrictionare a prelucrarii, dreptul la portabilitatea catre dvs. a datelor, dreptul la opozitie, dreptul de a fi notificat in caz de incalcare a securitatii datelor, dreptul de a modifica sau de a va retrage consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal pentru cazurile in care v-ati exprimat acest consimtamant. De asemenea, aveti dreptul sa depuneti o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.
Pentru mai multe informatii cu privire la protectia datelor cu caracter personal, puteti accesa site-ul nostru www.generali.ro.Pentru orice solicitari pe care le puteti avea cu privire la exercitarea drepturilor mentionate mai sus si pentru a ne adresa orice alte intrebari privitoare la cele comunicate prin prezenta, puteti sa contactati Generali prin intermediul Diviziei Resurse Umane si Organizare, precum si la adresa de e-mail: protectiadatelor.ro@generali.com, in atentia Responsabilului cu Protectia Datelor si/sau la adresa postala urmatoare: Piata Charles de Gaulle, nr. 15, etajele 6-7, Sector 1, Bucuresti.


[1][1] Datele cu caracter personal care dezvăluie originea etnică, opiniile politice, convingerile religioase sau filosofice, sau apartenența sindicală, precum și datele cu privire la sănătate sau datele cu privire la viața sexuală sau orientarea sexuală a unei persoane fizice.

Descrierea companiei

Povestea noastra a inceput in anul 1831, la Trieste, sub numele de Assicurazioni Generali, si am ajuns in prezent sa ne laudam ca suntem una din cele mai mari 50 de companii de la nivel global, oferimd clientilor si partenerilor nostri asigurari generale de viata si servicii de asistenta.

In toata perioada de viata, Generali s-a extins permanent, dand nastere unuia dintre cele mai puternice grupuri financiare ce deserveste peste 70 de milioane de clienti din 60 de tari de pe 5 continente, 90% din activitate concentrandu-se in Europa.

La nivel european, Generali reprezinta cel mai mare asigurator de viata si se situeaza intre primii trei asiguratori europeni, lider de piata in Italia, si ocupant al unor pozitii cheie pe pietele din Germania, Franta, Austria, Spania si Elvetia.

Cu o puternica experienta internationala si o gama larga de produse de asigurari generale si de viata, Generali Romania se afla in top 10 cei mai mari asiguratori din tara noastra si, conform studiilor de cercetare de piata, in top 3 cei mai de incredere asiguratori, beneficiind de unul dintre cei mai buni indicatori de satisfactie a clientilor. Activitatea noastra este bazata pe integritate, munca in echioa, inovatie, profesionalism, si nu in ultimul rand orientare catre client.

Oferim clientilor Generali, persoane fizice sau juridice, servicii de calitate si garantia unui brand consacrat, respectat si axat pe calitatea inalta a produselor oferite si plata rapida a daunelor. Suntem proactivi, cream zi de zi valoare prin tot ce oferim, ne pasa cu adevarat de viitorul si prezentul clientilor Generali si crestem calitatea vietii, pretuind prosperitatea si siguranta pentru ca ne dorim sa fim prima optiune cand vine vorba de oferta de pe piata.

Echipa Generali depune toate eforturile pentru a livra servicii performante, anticipeaza nevoile clientilor, transformandu-le in oportunitati ca mai apoi sa le indeplineasca, o echipa ce ofera un mix excelent intre protectie, consiliere si servicii, mereu pregatita sa ajute.

Vino si tu sa faci parte din echipa rosie Generali!

Publicat 14 Sept. 2022 Reactualizat 21 Sept. 2022 Expiră 14 Oct. 2022
Joburi similare
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.