Publicat 23 Ian 2016 | Expiră 24 Feb 2016

PROGRAMATOR ASP.NET (C#, web forms), SQL

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Este necesar sa ai experienta in ASP.NET Web Forms - C#, baze de date MS SQL Server si sa fii familiar cu Microsoft Visual Studio.

Trebuie sa poti da dovada de atentie sporita la detalii si sa inveti repede.

OFERTA (bonusuri, beneficii)

Pachetul salarial contine: salariu fix, re-evaluare anuala, asigurare medicala, mediu de lucru informal, funny, smart.

Inca nu te-am convins?

Te invitam sa cunosti echipa, sa iei un prim contact cu platformele noastre prin rezolvarea unui test, iar apoi sa discutam despre viitor.

Scrie-ne acum la jobs@entelion.ro!

Descrierea jobului

Cautam un nou membru in echipa Entelion pentru a dezvolta proiecte folosind tehnologii Microsoft (webforms ASP.NET, C# si SQL). Ne dorim in echipa noastra oameni speciali, pentru a 'servi' rapid si calitativ cererile Clientilor nostri si dezvoltarii continue a platformelor software pe care le detinem.

Daca raspunsul la urmatoarele intrebari este DA, trimite-ne un email la jobs@entelion.ro!

Iti doresti sa lucrezi intr-o echipa dinamica, flexibila si cu expertiza in aplicatii web cu acces la baze de date?

Vrei sa inveti rapid, lucrand la proiecte in care nu numai ca ai voie sa vii cu idei, ba chiar esti incurajat sa alegi metode de rezolvare, sa le propui colegilor si clientilor?

Vrei sa lucrezi intr-o firma unde deciziile luate azi incep a se implementa maine si nu peste 6-9-12 luni?

Descrierea companiei

Prezenta din anul 2003 pe piata serviciilor software din Romania si partener Microsoft (Microsoft Partner Network, Silver Application Development Competency) din 2004, TEAMSHARE este specializata in dezvoltarea de site-uri de comert electronic integrate cu sisteme de contabilitate si gestiune ERP, atat pe modelul business to business cat si business to consumer.

Faptul ca am fost primii din Romania care au oferit o solutie software de comert electronic integrata cu sistemul de gestiune utilizat de clienti ne-a facut sa ne largim aria de expertiza cu fiecare proiect. Inca suntem singurii care reusim integrarea solutiei cu absolut orice sistem ERP, la solicitarea clientilor nostri.

Peste 200 de clienti internationali si locali din diferite tari, precum Marea Britanie, Franta, Austria, Rusia, Romania, si diferite industrii beneficiaza de serviciile noastre:FINANCIAR, COSMETICE, AUTO, IT&C, SANATATE, RETAIL ONLINE, DISTRIBUTIE, etc.

Experienta temeinica si competentele validate in proiectele implementate intern si international ne ofera sansa realizarii unor economii de scala care se traduc pentru clientii nostrii in servicii de o calitate ridicata la costuri avantajoase si corecte pentru ambele parti.

www.teamshare.ro

Expirat
PROGRAMATOR ASP.NET (C#, web forms), SQL  -  Entelion Software

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close