Publicat 27 Feb 2018 | Reactualizat 27 Mar 2018 | Expiră 30 Mar 2018

Program Internship-Contabilitate

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Dacă ești student în an terminal și/sau masterand, ai avut rezultate academice foarte bune și ești interesat de o carieră în această industrie, internship-ul este cea mai bună ocazie să pui în practică cunoștințele teoretice din școală. Noi îți oferim un stagiu plătit, cu normă întreagă, în perioada iulie-septembrie, timp în care vei fi îndrumat permanent de un specialist.

Ce candidați ne dorim în programul de internship:
- studenţi în ani terminali şi / sau masteranzi;
- rezultate foarte bune în anii de studii anteriori;
- implicarea în proiecte extra-școlare reprezintă un avantaj;
- să arate entuziasm și motivație;
- să aibă bune abilităţi de comunicare și relaționare;
- să aibă capacitatea de a lucra în echipă și abilităţi de rezolvare a problemelor;
- să dovedească simț practic în abordarea sarcinilor;
- să fie perseverenți și dornici să acumuleze noi cunoştinţe şi abilităţi;
- să aibă inițiativă și să se implice activ în procesul de dezvoltare personală şi profesională;
- să manifeste deschidere pentru a primi feedback și a-l folosi în mod constructiv;
- să aibă cunoștințe de limba engleză (nivel mediu);
- să aibă cunoștințe foarte bune de Microsoft Office.

Specializare studii:
- Anul I/II
- Specializare: Contabilitate și Informatică de Gestiune

Descrierea jobului

Pe toată durata programului ai acces la situații reale de business, care îți vor oferi șansa să îți dezvolți capacitatea de organizare, abilitățile de comunicare interpersonală și abilitatea de a lucra în echipă și te vor conecta la domeniul vizat. După finalizarea stagiului de internship, în funcție de performanța dovedită, ai șansa să fii selectat în programul pentru trainee, cu o durată de 12 luni – o primă etapă în formarea tinerilor talentați care vor fi viitorii noștri specialiști.

Apreciem implicarea în proiecte extra-școlare, dar mai ales entuziasmul, motivația, abilitățile de comunicare și relaționare, simțul practic în abordarea sarcinilor, perseverența, curiozitatea și deschiderea spre a primi feedback.

Ce le oferim participanților în acest program:
- un stagiu plătit, cu normă întreagă, în perioada iulie – septembrie;
- oportunitatea de a se familiariza cu specificul și cultura unei companii multinaționale;
- un mediu de lucru profesionist și provocator, caracterizat de spirit de echipă, care valorizează performanța și ingeniozitatea;
- un cadru favorabil pentru dezvoltarea personală, în care se pot forma comportamente, se pot stabili standarde, se pot învăța modalități de abordare și se pot crea puncte de referință;
- șansa de a lucra în domeniul de interes și de a dobândi o imagine de ansamblu asupra activităților specifice și modului în care jobul dorit relaționează cu restul departamentelor;
- implicare în activitatea practică a departamentelor, prin alocarea unor sarcini de lucru în conformitate cu nivelul de cunoștințe ale internilor – o experienţă practică valoroasă ca punct de plecare în carieră, în domeniul ales;
- îndrumare, sprijin şi feedback din partea coordonatorului pe parcursul stagiului;
- oportunitatea de a-și face remarcate spiritul de inițiativă și ideile, realizând un proiect pe care îl vor prezenta managementului companiei.

Care sunt beneficiile participării tale în acest program:
- vei acumula cunoștințe și experienţă practică într-o companie multinațională de renume, ceea ce îți va oferi un avantaj competitiv în construirea carierei.
- vei avea acces la situații reale de business, în care poți pune în aplicare cunoștințele deprinse în facultate și îți pot exersa abilitățile, sub supravegherea și îndrumarea specialiștilor.
- îți poți dezvolta competențe și abilităţi personale, precum cele de organizare, lucru în echipă şi comunicare interpersonală.
- ai oportunitatea de a afla mai multe despre domeniul vizat, ce perspective de viitor oferă acesta, precum și de a-ți clarifica așteptările privind o carieră în domeniu în raport cu cerințele și așteptările unui mediu de lucru organizațional.
- ai ocazia să îți extinzi rețeaua de contacte personale și profesionale.
- vei putea să dezvolți o relație de mentorship informal cu specialiști din cadrul echipei, primind sfaturi și feedback util privind performanța ta și chiar referitor la pașii în carieră.
- ai șansa de a fi cooptat ulterior în echipa HeidelbergCement.

Principalele responsabilități:
- întocmeşte evidențe contabile/ contabilitate primară;
- înregistrează documente contabile (IXOS);
- înregistrează date în modulul FI/SAP.


Dacă ești interesat de industria noastră și dorești să te alături unei echipe de profesioniști, trimite-ne CV-ul tău până la data de 31 martie 2018.

Doar candidaţii care corespund profilului comunicat vor fi contactaţi.

Descrierea companiei

HeidelbergCement România SA este unul dintre cei mai importanți producători de ciment, betoane și agregate de pe piața locală, membru al grupului german HeidelbergCement.

HeidelbergCement România SA deține trei fabrici de ciment, situate la Tașca, Fieni și Chișcădaga, 21 stații de betoane, 7 cariere și 5 balastiere de agregate.

Compania produce și comercializează ciment și betoane de diverse clase (de înaltă rezistență, pentru îmbrăcăminți rutiere, pentru lucrări hidrotehnice, de uz general și poriment), precum și agregate de carieră și de balastieră.

Expirat
Program Internship-Contabilitate  -  HeidelbergCement România S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close