Profesor matematica și aritmetica mentala

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Angajăm un proaspăt absolvent al facultatii de matematică sau al universitatii politehnice pentru a preda cursuri de matematică și aritmetică mentală pentru copii cu varste cuprinse intre 6-14 ani.
Oferim training și suport pentru dobândirea cunostintelor necesare dar și pentru imbunatatirea competențelor pedagogice.

· Studii superioare finalizate sau in curs de finalizare (an terminal)
· Foarte bune aptitudini pedagogice rabdare, tact, pasiune pentru activitatea pedagogica; absolvirea modulului psihopedagogic reprezinta un avantaj
· Persoana motivata, organizata, implicata, punctuala, responsabila, vesela
· Pasionat de lucru cu elevii, deschis și comunicativ
· Atent la nevoile individuale ale fiecărui elev
· Dorinta de a contribui la progresul educatiei

Descrierea jobului

· Sa pregateasca si sa sustina orele de matematica si aritmetica mentala la nivel profesionist, atat in sala de curs cat si in format online
· Sa realizeze materialele suplimentare de studiu
· Sa adapteze cursul in functie de nevoile copiilor
· Sa supravegheze permanent copiii in asa fel incat orele sa se desfasoare intr-un mediu sigur si adecvat varstei copiilor
· Sa realizeze situatii periodice despre desfasurarea cursurilor si progresele realizate de copii (evaluarea nivelului de cunoștințe al elevilor)
· Sa transforme orele de matematica si aritmetica mentala într-o experienţă frumoasă pentru copii, sa-i motiveze permanent
· Sa incurajeze copiii şi sa ii sustina in a-şi dezvolta abilitatile cognitive si încrederea în forţele proprii

Profesorii vor desfasura activitatea la sediile noastre din zonele Berceni si Brancoveanu, București, sector 4, folosind baza materială a companiei.

Descrierea companiei

Centrul Educational SmartyKids Bucuresti Berceni este un centru modern de învăţare a aritmeticii mentale pentru copiii cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani. Aritmetica mentală este o metodă de dezvoltare armonioasă a copilului având la bază tehnica de calcul cu abacul și practicarea calculului mental rapid.

De asemenea in cadrul Centrului Educational SmartyKids Bucuresti Berceni mai sustinem cursuri de Citire si Educatie financiara pentru copii.

Publicat 9 mai 2022 Expiră 8 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.