Profesor Limba Engleza

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 2500 - 3000 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Căutăm profesor de limba engleză pentru colaborare pe termen lung, program de lucru part time(4 ore/zi). Oferim un mediu de lucru plăcut, salariu motivant și bonificații. Candidatul ideal pentru noi este absolvent de studii superioare (Facultatea de Limbi și Literaturi Străine), are cel puțin 2 - 3 ani experiență in domeniu, iubește să lucreze cu copii, îi motivează permanent și ii ajută să evolueze. Dacă îți dorești să lucrezi alături de noi, într-un mediu plăcut și prietenos, te așteptăm cu drag să ne cunoaștem.

Descrierea jobului

Responsabilități:
- susținerea cursurilor de limba engleză pentru copiii între 4 - 16 ani
- susținerea cursurilor de limba engleză pentru adulți - începători/intermediari
- pregătirea lecțiilor
- planificarea / corectarea temelor / pregătirea copiilor pentru susținerea examenelor Cambridge

Beneficii:
- mediu de lucru plăcut
- program part - time
- bonuri de masă
- salariu motivant
- diverse bonificații

Descrierea companiei

Smart Teach s-a nascut din dorinta de a oferi copiilor o metoda noua, vesela si interactiva de a invata!

Motto-ul nostru, Learning is fun! Incorporeaza aceasta intentie si suntem foarte fericiti sa experimentam, impreuna cu copiii, un alt mod de a aborda procesul de invatare.

La Smart Teach radem, ne bucuram, dar mai ales invatam. Metodele noastre de predare sunt moderne si vin in sprijinul fiecarui elev in parte!

Profesorii Smart Teach sunt absolventi studii superioare ale unor facultati de prestigiu din tara : Limbi Straine, Pedagogie si Psihologie si au o experienta de peste 10 ani in scoli internationale, unde au beneficiat de cele mai moderne cursuri si traininguri in domeniul educatiei. La Smart Teach avem prilejul de a pune in practica toate cunostintele dobandite si a oferi copiilor o predare dinamica, interactiva, care ii inspira pe acestia si ii determina sa isi doreasca sa invete si sa astepte cu drag cursurile noastre!

Publicat 7 mai 2022 Reactualizat 14 mai 2022 Expiră 6 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.