Publicat 23 Sep 2019 | Reactualizat 20 Nov 2019 | Expiră 23 Nov 2019

Profesor limba engleza

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cautam noi colegi/e ce poseda cunostinte foarte bune de limba engleza (nivel B2 sau superior) - Facultatea de limbi si literaturi straine / Litere reprezinta un avantaj. Entuziasmul, dorinta de a lucra cu copiii de toate varstele, rabdarea si permanenta preocupare pentru imbunatatirea cunostintelor si tehnicilor sunt importante in aceasta meserie, la fel ca si deschiderea fata de diverse tipuri de comportament.

Un profesor Follow Me trebuie de asemenea sa fie rezistent la stres, adaptabil la diverse tipuri de colectiv si echilibrat, astfel incat sa poata lua cele mai bune decizii pentru fiecare cursant in parte.
Majoritatea cursurilor sunt organizate in timpul dupa-amiezei, programul este incompatibil cu cursurile de Master de zi.

Descrierea jobului

Cerinte:
-Aptitudini pedagogice, rabdare, tact, pasiune pentru activitatea pedagogica
-Seriozitate, punctualitate, creativitate, entuziasm
-Dorinta de dezvoltare personala si profesionala continua
-Experienta de minimum un an ca trainer/ profesor constituie un avantaj
-Disponibilitate pentru activitati extrascolare, participarea la teste Cambridge, excursii, tabere, activitati in echipa
-Dedicare si orientare catre clienti
-Colaborare buna cu echipa si fluenta in comunicare

Responsabilitati:
- Pregatirea cursurilor adresate copiilor (4-14 ani, diverse niveluri de cunostinte) si adultilor la sediul Follow Me, utilizand resursele disponibile
- Conceperea planificarilor, a fiselor de lucru si a evaluarilor
- Pregatirea si sustinerea orelor de curs la nivel profesionist si monitorizarea evolutiei cursantilor
- Corectarea fiselor de lucru, a testelor si a caietelor de notite / activitati ale cursantilor, completarea dosarelor la zi
- Participarea la sedinte si traininguri;

Descrierea companiei

Centrele de limbi straine Follow Me (in zonele Titan, Vitan, Drumul Taberei si Ghencea) organizeaza la sediile proprii cursuri de engleza pentru copii incepand cu varsta de 4 ani si pentru adulti. In paralel, asiguram pregatirea si inscrierea cursantilor pentru examenele Cambridge.

Mai multe detalii pe www.followme.ro.

Expirat
Profesor limba engleza  -  FOLLOWME

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close