Publicat 05 Ian 2019 | Expiră 05 Feb 2019

Profesor limba Engleza

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Centrul de limbi straine Bragadiru-GDS LEARNING CENTER , isi mareste echipa cu 2 cadre didactice pentru predarea limbii engleze. Daca iti doresi sa faci parte din echipa noastra, te rugam sa trimiti cv-ul tau pe adresa noastra de email.

Daca esti o fire proactiva , iti place sa predai sau ai avut experienta in domeniu, iti plac copiii si joculetele tematice, dar nu numai, esti candidatul ideal si te asteptam la discutii.

Descrierea jobului

predare cursuri limba engleza
raportari evolutii catre directorul educational
participarea la imbunatatirea activitatilor si a relatiei cu parintii/cursantii

Descrierea companiei

GDS LEARNING CENTER este un centru de limbi straine deschis in anul 2018, cu personal tanar si prietenos, un colectiv unit si serios. Ne bazam pe seriozitate in ceea ce facem, lucram dupa metode moderne de predare, detinem locatie amenajata in scopul acestei activitati, in strada Idealului, nr 8, Bragadiru, Ilfov.

Expirat
Profesor limba Engleza  -  GDS LEARNING CENTER S.R.L

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close