Profesor invatamant prescolar/ Educator in mediu non-formal

Avenor College - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Avenor College angajează Profesor învățământ preșcolar / educator sau Educator în mediu non-formal, începând cu noiembrie 2021.

Cerințe:
- calificarea pentru învățământ preșcolar poate constitui un avantaj, dar nu este obligatorie;
- cerință eliminatorie: nivel de limbă engleză minim B2;
- minimum 2 ani de experienţă, constituie avantaj experienţa într-o grădiniță particulară sau internaţională;
- răbdător și atent în interacțiunea cu copiii;
- dornic de învățare, curajos în a explora idei noi;
- pozitiv și flexibil, creativ, optimist în fața schimbărilor;
- cunoştinţe de operare pe calculator.

Descrierea jobului

Responsabilități specifice:

- susținerea activităților instructiv- educative, în clasă sau în online;
- pregătirea planificărilor, a planurilor de lecție şi a materialelor didactice aferente;
- managementul clasei în activitățile desfășurate;
- proiecte și evenimente specifice mediului de învățământ particular.


Oferim:

- oportunitatea de a va perfecţiona neîncetat, prin traininguri de specialitate;
- oportunitatea de a munci într-o echipă entuziastă, tanără, într-o grădiniță modernă, cu colective reduse de elevi;
- ocazia de a transforma o meserie într-o veritabilă profesie şi într-o carieră promiţătoare;
- pachet salarial motivant.

Aplicare:

Vă rugăm să trimiteți pe adresa hr@avenor.ro CV-ul dvs. complet, care să includă și datele de contact (numere de telefon și adrese de e-mail) a trei foști angajatori pe care să-i putem contacta pentru verificarea referințelor. De asemenea, vă rugăm să trimiteți și o scrisoare de intenție, care să explice motivele pentru care doriți să lucrați la Avenor.

Deoarece suntem o instituție de învățământ și luăm foarte în serios datoria noastră față de toți elevii, procedura noastră de recrutare include verificarea referințelor din CV cu angajatorii anteriori, precum și solicitarea cazierului judiciar și a adeverinței de integritate.

Alinierea la GDPR:

Prin trimiterea CV-ului către adresele noastre de înregistrare vă manifestați ACORDUL EXPLICIT pentru procesarea datelor dumneavoastră doar în scopurile impuse prin legislația muncii. În conformitate cu Politica noastră de confidențialitate, Avenor College prelucrează date cu caracter personal ale candidaților doar în scopuri reglementate prin Codul Muncii sau alte activități pentru care există un temei legal.

Prin politica noastră internă de minimizare a perioadei de procesare a datelor personale, vă garantăm faptul că în cazul în care nu sunteți admiși pentru poziția pentru care ați aplicat, CV-ul dvs. va fi păstrat în cele mai depline condiții de siguranță, pe o perioadă de 6 luni de la depunerea candidaturii.

Descrierea companiei

Avenor College este o școală non-profit înființată cu 14 ani în urmă, cu o viziune unică: să integreze cele mai importante elemente din sistemul educațional internațional, păstrând o puternică influență românească pentru a contribui la dezvoltare echilibrată a copiilor. Elevii noștri vor fi astfel pregătiți pentru a avea succes oriunde în lume, dar motivați să-și aducă contribuția la ei acasă. Numele școlii Avenor face referire la viziunea noastră comună de a deveni „creatori de viitor”.

Echipa Avenor College a crescut organic, odată cu numărul de elevi la Grădiniță, Școală și Liceu. În prezent, avem 130 educatori, profesori şi colaboratori și suntem într-un proces de recrutare continuu. Căutăm profesioniști în educație care să ne împărtășească valorile și principiile pentru a deveni împreună creatori de viitor.

Avenor Nursery urmează curriculumul britanic, cu predare în limba engleză. Elevii de la Școala primară și gimnazială parcurg programa românească în variantă îmbogățită cu elemente din curriculumul britanic. Echipa noastră educațională este formată din profesori români şi vorbitori nativi de engleză.
Publicat 12 oct. 2021 Reactualizat 9 nov. 2021 Expiră 11 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos