Publicat 03 Aug 2019 | Expiră 03 Sep 2019

PROFESOR GIMNAZIU/LICEU

25 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Centrele VictoriaEdu (Iancului, Berceni, Eroilor, Unirii, Lujerului si Victoriei) recruteaza absolventi si studenti in ani terminali care doresc sa devina profesori de: romana, matematica, informatica, fizica, chimie, biologie, istorie, geografie, sociologie, psihologie, engleza, franceza, germana.

Daca:
- Sunteti pasionati de materia pe care doriti sa o predati copiilor de gimnaziu si liceu;
- Vreti sa invatati sa folositi o platforma educationala;
- Doriti sa va implicati in schimbarea sistemului de invatamant si sa contribuiti activ la educatia copiilor;
- Sunteti motivati sa inspirati elevii si vreti sa deveniti modele pentru generatiile viitoare;
- Ati absolvit sau frecventati o forma superioara de invatamand de specialitate, specifica materiei predate;
- Aveti spirit de observatie, flexibilitate si creativitate;
- Aveti capacitatea de a stabili usor relatii cu ceilalti;
Va asteptam sa va alaturati echipelor de profesori VictoriaEdu!

In cadrul centrelor noastre, primul loc de munca constituie o experienta deosebita pe parcursul careia veti fi sprijiniti in permanenta de o echipa de profesori tineri si motivati. Va asteptam cu drag!

Descrierea jobului

Profesorii centrelor VictoriaEdu sunt instruiti si indrumati sa:
- Planifice si pregateasca elevii respectand curriculumul national si metoda centrelor VictoriaEdu;
- Foloseasca platforma educationala VictoriaEdu;
- Sustina sesiunilele de pregatire de grup si individuale;
- Evalueze cunostintele si comportamentele elevilor;
- Dezvolte abilitati pedagogice;
- Monitorizeze si motiveze continuu elevii in procesul de invatare;
- Interpreteze si sa intocmeasca rapoarte de progres pentru fiecare elev;
- Identifice si sa foloseasca impreuna cu profesorii si psihopedagogii centrelor cele mai potrivite metode si strategii educationale necesare;

Instruirea si indrumarea se realizeaza prin participarea la sesiunile de instruire si reinstruire privind folosirea metodei VictoriaEdu si asistenta permanenta din partea profesorilor, psihopedagogilor, coordonatorilor si managerilor centrelor.

Descrierea companiei

Centrele VictoriaEdu folosesc o metoda proprie de educatie care asigura pregatirea continua a elevilor de gimnaziu si liceu pentru imbunatatirea performantelor scolare, examenele nationale, bacalaureat, admitere la facultate, examene de certificare, concursuri si olimpiade.

Folosind tehnologia informatiei si a comunicatiei platforma educationala VictoriaEdu asigura o comunicare permanenta intre profesori, psihologi, elevi si parinti astfel incat acestia sa-si poata planifica, urmari si realiza obiectivele educationale stabilite.

Centrele VictoriaEdu va ofera posibilitati de angajare cu contract de munca full time sau part time, program flexibil, salariu atractiv, mediu de lucru placut si motivant.

Echipele centrelor VictoriaEdu sunt echipe de profesori tineri care ajuta elevii sa invete mai usor, sa-si imbunatateasca performantele scolare, sa-si cresca increderea si stima de sine, sa-si descopere vocatia si sa-si construiasca viitorul pe care si-l doresc.

​Daca sunteti pasionati sa lucrati cu copiii si adolescentii, doriti sa-i antrenati pentru cele mai importante examene ale vietii si mai ales vreti sa va bucurati de fiecare victorie a lor, va rugam sa ne trimiteti CV-ul si/sau scrisoarea de intentie.

Echipa VictoriaEdu Center

Expirat
PROFESOR GIMNAZIU/LICEU  -  VictoriaEdu Center

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close