Publicat 03 Ian 2019 | Expiră 03 Feb 2019

PROFESOR GIMNAZIU/LICEU

15 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Centrele VictoriaEdu (Victoriei, Unirii, Lujerului, Eroilor, Iancului si Berceni) recruteaza absolventi si studenti in ani terminali care doresc sa devina profesori de: matematica, informatica, fizica, romana, biologie, chimie, istorie, geografie, engleza, franceza, germana, programare (scratch, html, CSS) si robotica:
- Dorinta de a se implica si contribui activ la educatia copiilor, de a inspira si a deveni modele pentru generatiile viitoare;
- Pasionati de materia pe care vor sa o predea;
- Studii superioare de specialitate, specifice materiei predate;
- Spirit de observatie, flexibilitate, atentie distributiva, creativitate;
- Capacitatea de a comunica usor si eficient cu elevii, capacitatea de a utiliza adecvat puterea si autoritatea, capacitate de influenta asupra elevilor, capacitatea de a stabili usor relatii cu ceilalti.

Descrierea jobului

Profesorii centrelor VictoriaEdu vor fi instruiti si indrumati sa:
- Planifice si pregateasca elevii respectand curriculumul national si metoda centrelor VictoriaEdu;
- Sustina sesiunilele de pregatire de grup si individuale;
- Evalueze cunostintele si comportamentele elevilor;
- Dezvolte abilitati pedagogice;
- Monitorizeze si motiveze continuu elevii in procesul de invatare;
- Interpreteze si sa intocmeasca rapoarte de progres pentru fiecare elev;
- Identifice si sa foloseasca impreuna cu profesorii si psihopedagogii centrelor cele mai potrivite metode si strategii educationale necesare;
Instruirea si indrumarea se va realiza prin participarea la sesiunile de instruire si reinstruire privind folosirea metodei VictoriaEdu si asistenta permanenta din partea psihopedagogilor, coordonatorilor si managerii centrelor.

Descrierea companiei

Centrele VictoriaEdu folosesc o metoda proprie de educatie care asigura pregatirea continua a elevilor din ciclul primar, gimnazial si liceal pentru imbunatatirea performantelor scolare, examenul national, bacalaureat, admitere la facultate, examene de certificare, concursuri si olimpiade.
Centrele VictoriaEdu va ofera posibilitati de angajare full time sau part time, program flexibil, salariu atractiv, mediu de lucru placut si motivant.
Daca sunteti pasionat sa lucrati cu copiii si adolescentii, doriti sa-i antrenati pentru cele mai importante examene ale vietii si mai ales vreti sa va bucurati de fiecare victorie a lor, va rugam sa ne trimiteti CV-ul si/sau scrisoarea de intentie.
VictoriaEdu reprezinta un catalizator educational care urmareste imbunatatirea rezultatelor scolare, cresterea increderii de sine si este alaturi de elevi pentru a-si descoperi vocatia si construi viitorul.

Echipa VictoriaEdu Center

Expirat
PROFESOR GIMNAZIU/LICEU  -  VictoriaEdu Center