Publicat 20 Mai 2019 | Reactualizat 23 Iun 2019 | Expiră 23 Iun 2019

Profesor gimnaziu Fizica / Chimie/ Biologie

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti un profesor pasionat de Biologie, Fizică sau Chimie? Ți-ai dori să ai un laborator dotat pentru lucrări practice? Iți plac provocările academice? Cauți un mediu școlar unde să fii încurajat, respectat, apreciat? Cauți un pachet salarial motivant?

Cerinţe:
- studii de specialitate pentru a preda Biologie / Fizică / Chimie (constituie avantaj o dublă specializare);
- minimum 3 ani de experiență de predare (constituie avantaj experiența într-o școală particulară sau internațională);
- cunoaștere foarte bună a limbii engleze;
- persoană deschisă spre nou, cu pasiune pentru educație, preocupată de pedagogia modernă;
- cunoștințe de operare calculator;

Descrierea jobului

Profesor gimnaziu Fizică / Chimie/ Biologie (part time)

Oferim:

- oportunitatea de a te perfecţiona neîncetat, prin traininguri de specialitate, alături de cei mai buni;
- oportunitatea de a munci într-o echipă entuziastă, tanără, într-o şcoală modernă, cu colective reduse de elevi;
- ocazia de a transforma o meserie într-o veritabilă profesie şi într-o carieră promiţătoare;
- pachet salarial motivant.

Aplicare:

Vă rugăm să trimiteți pe adresa hr@avenor.ro CV-ul dvs. complet, care să includă și datele de contact (numere de telefon și adrese de e-mail) a trei foști angajatori pe care să-i putem contacta pentru verificarea referințelor. De asemenea, vă rugăm să trimiteți și o scrisoare de intenție, care să explice motivele pentru care doriți să lucrați la Avenor.

Deoarece suntem o instituție de învățământ și luăm foarte în serios datoria noastră față de toți elevii școlii, procedura noastră de recrutare include verificarea referințelor din CV cu angajatorii anteriori, precum și solicitarea cazierului judiciar.

Alinierea la GDPR:

Prin trimiterea CV-ului către adresele noastre de înregistrare vă manifestați ACORDUL EXPLICIT pentru procesarea datelor dumneavoastră doar în scopurile impuse prin legislația muncii. În conformitate cu Politica noastră de confidențialitate, Avenor College prelucrează date cu caracter personal ale candidaților doar în scopuri reglementate prin Codul Muncii sau alte activități pentru care există un temei legal.

Prin politica noastră internă de minimizare a perioadei de procesare a datelor personale, vă garantăm faptul că în cazul în care nu sunteți admiși pentru poziția pentru care ați aplicat, CV-urile dvs. vor fi păstrate în cele mai depline condiții de siguranță, pe o perioadă de 6 luni de la depunerea candidaturii.

Descrierea companiei

​Avenor College este o școală non-profit înființată cu 11 ani în urmă, cu o viziune unică: să integreze cele mai importante elemente din sistemul educațional internațional, păstrând o puternică influență românească pentru a contribui la dezvoltarea echilibrată a copiilor. Elevii noștri vor fi astfel pregătiți pentru a avea succes oriunde în lume, dar motivați să-și aducă contribuția la ei acasă. Numele școlii Avenor face referire la viziunea noastră comună de a deveni „creatori de viitor”.

Echipa Avenor College a crescut organic, odată cu numărul de elevi la Grădiniță, Școală și Liceu. În prezent, avem 130 educatori, profesori şi colaboratori și suntem într-un proces de recrutare continuu. Căutăm profesioniști în educație care să ne împărtășească valorile și principiile pentru a deveni împreună creatori de viitor.

Expirat
Profesor gimnaziu Fizica / Chimie/ Biologie  -  Avenor College

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close