Publicat 17 Aug 2019 | Expiră 17 Sep 2019

Profesor engleza-franceza

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul/a ideal/a este o persona empatica, rabdatoare, entuziasta, muncitoare, comunicativa, creativa, onesta si vesela, care impartaseste valorile noastre bazate pe o dezvoltare armonioasa, sanatoasa a copiilor si interesat/a de dezvoltarea personala si cresterea profesionala intr-un mediu motivant, in cadrul unei echipe tinere, entuziaste.

Descrierea jobului

Responsabilitati specifice rolului de profesor limba engleza-franceza, grupa de varsta 3-6 ani/6-9 ani:

- planificarea si sustinerea orelor de limba engleza cu copii de varsta prescolara 3-6 ani, respectiv a orelor de limba franceza cu copii de varsta scolara 6-11 ani
- se asigura de atingere obiectivelor cognitive de cunoastere a limbii engleze/franceze pentru fiecare categorie de varsta, este responsabila de experientele educationale si de dezvoltare ale copiilor.
- cunoasterea excelenta a limbii engleze sau franceze reprezinta criteriu obligatoriu
- experienta anterioara de lucru in mediul Montessori/ alt sistem alternativ reprezinta un avantaj
- abilitati bune de comunicare, organizare, creativitate

Beneficii oferite: Scoala noastra are un concept unic pe piata din Romania, care se va construi treptat ca o comunitate puternica pentru copii din primii ani de viata si pana la 12 ani. Calitatea serviciilor pe care le oferim este o prioritate, iar ca echipa, suntem constienti ca eforturile sunt investite in sufletele si caracterele copiilor si in buna lor crestere, aceasta constituind motivatia noastra cea mai importanta.

Program de lucru:
3 zile/saptamana Marti-Joi 11:00-12:00 (limba engleza cu copiii prescolari) &
1 zi/saptamana L-V 16:00-17:00 (limba franceza cu copiii scolari)

Descrierea companiei

Scoala noastra are un concept unic pe piata din Romania, care se va construi treptat ca o comunitate puternica pentru copii din primii ani de viata si pana la 12 ani. Calitatea serviciilor pe care le oferim este o prioritate, iar ca echipa, suntem constienti ca eforturile sunt investite in sufletele si caracterele copiilor si in buna lor crestere, aceasta constituind motivatia noastra cea mai importanta.

Expirat
Profesor engleza-franceza  -  CEM ALTED SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close