Profesor de limba germana materna

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu 3500 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Profesor-invatatoare-educatoare cu studii de specialitate(PIPP:Colegiul-liceul pedagogic,UBB-Facultatea de litere), persoana entuziasta,dedicata meseriei de cadru didactic, deschisa,vesela,calda,creativa,responsabila, colegiala,pasionata de interactiunea cu copiii si de dezvoltarea acestora.Crestem, ne dezvoltam si ne dorim o colega care sa-si inteleaga responsabilitatile.
Foarte important : Candidatul ideal este cu prioritate cel cu experienta ca invatator/educatoare si este interesat de a se dedica INVATAMANTULUI SI EDUCATIEI: interesata de metode moderne de predare si impartaseste dorinta de a deveni un cadru didactic dedicat cu respect si incredere pentru meseria de ,,dascal" pentru copiii incredintati spre educatie si pregatire pentru viata intr-o scoala model pentru comunitate.

Descrierea jobului

Responsabilitati specifice rolului de profesor/invatator/educatoare-pregatirea mediului, coordonarea activitatilor la clasa, pregatirea materialelor, motivarea si indrumarea copiilor, crearea si mentinerea unei atmosfere armonioase si propice activitatilor; observarea si evaluarea individuala a evolutiei copiilor.Realizarea planului pedagogic anual,lunar si saptamanal.Coordonarea activitatii cu colegele din colectiv.Comunicarea cu parintii, interesata de autoperfectionare si perfectionare.
Cunoasterea limbii germane materne (eventual si alimbii engleze intensiv).Experienta intr-un sistem alternativ de invatamant este un plus.Cerem un cadru stabil in profesie .
BENEFICII:(se vor expune amanuntit dupa interviu): Contract de munca pe perioada nedeterminata orar de L-V PROGRAM DE 4 SAU 8 ORE.
Ca sa aplici la acest job trebuie sa raspunzi la intrebarile interviului planificat la tel 0744762772

Descrierea companiei

Situl nostru www.kinderland.ro
Sunteti optimista in viitoarea profesie? Stiti ca optimismulgaseste oportunitati in orice dificultate?(Winston Churchill) Daca esti in cautarea unui job de calitate si inclini ca aici iti vei gasi implinirea ,te invitam sa ne trimiti CV--ul pe mail (scoalakinderland@ymail.com)
Oportunitatea de a lucra intr-o echipa unita, entuziasta si cu renume va obliga la a fi fidela institutiei prin contributia substantiala la bunul mers al unitatii
Astazi poate fi prima zi in care sa va decideti viitorul si sa va valorificati potentialul exact asa cum doriti.
Publicat 25 mai 2022 Reactualizat 22 iun. 2022 Expiră 24 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.